avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal auto

Buna ziua, Am si eu o problema in legatura cu fiscalul la o masina. Recent am achizitionat un autoturism eu fiind plecat in strainatate a facut prietena mea actele de vanzare cumparare intelegandu-ma cu proprietarul sa-mi dea fiscalul pe loc, Surpriza a fost ca masina nu a fost trecuta pe el era trecuta pe un var deal lui si a facut contractul de vanzare cumparare pe varul lui nu pe el iar prietena mea la semnat, dupa ce sa vazut cu banii in mana a inceput sa ma amane cu diverse motive iar astazi am aflat ca asa zisul varul lui are amenzi de 23 de milioane si bineinteles ca nu poate scoate fiscalul problema este ca am bagat si masina in service cheltuind pana in prezent aproximativ 500e intrebarea mea este il pot da in judecata pentru inselaciune?mai am vreo sansa sa scot fiscalul alt fel? va rog sa imi raspundeti eu sunt plecat si nu pot face nimic de aici ma stresez in continu va multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:25, 10 Mai 2018
Referitor la sanse de obtinut certificatul fiscal raspunsul este conditionat de bunul simt al vanzatorului
Interesul dv prioritar este sa puteti obtine documentele necesare sa inmatriculati auto
Faptul ca intentionati sa il actionati in instanta pentru inselaciune nu solutioneaza problema dv stringenta
Aspectul ca nu sunteti in tara ingreuneaza eventualele demersuri ,mai ales ca actele sunt intocmite pe numele prietenei care figureaza drept proprietar

Rugam respectati regulamentul forumului,nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina, pot trece masina pe numele meu cu fiscalul vechi si fara contract v-c? Burlacu CC Burlacu CC Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina Burlacu CC Utilizator 09:45, 9 Mai 2018 Dar nu am contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Talon ibiancaiordache ibiancaiordache Buna ziua! Am cumparat un ATV acum o saptamana. În cartea de identitate este trecuta la proprietar o firmă, dar eu l.am achiziționat de la o altă firmă. ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare masina Andreea2990 Andreea2990 Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am ... (vezi toată discuția)