avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate coleasv

Activitate coleasv

Am luat un credit in 2007 in valoare de 15000 eur pe 10 ani de nevoi personale. Am plătit pînă in 2012 suma de 17.500 euro, ulterior nu am mai putut plăti. Acum mi.a venit executare silită pt 15800 euro. Daca fac contestație la executare as avea vreo sansa?
am avut un termen la tribunal si nu am avut cistig de cauza pe motiv ca la dosar nu a fost depus documentul din care sa reiasa ca autoturismul a fost inmatriculat pentru prima data intr-un alt stat U.E.(al meu a fost in Germania). Nu am facut recurs la curtea de apel nici eu nici avocatul in 15 zile de la comunicare, pentru ca am uitat mai pot face ceva. sa deschid alt proces tot la tribunal? nu se da autoritate de lucru judecat?
AM VINDUT O MASINA SI AM FACUT LA UN BIROU DE ACTE AUTO UN CVC INTRE CUMPARATOR SI PROPRIETARUL MASINII. EU AM SEMNAT LA VINZATOR FARA SA STIU DEOARECE NU AM CITIT CVC SI NU AM STIUT CA ACESTA ESTE INTOCMIT INTRE CUMPARATOR SI PROPRIETAR CU TOATE CA EU AM DAT ACTUL MEU DE IDENTITATE. CUMPARATORUL A FACUT PLINGERE PT. FALS LA PARCHET. AM COMIS EU VREO FAPTA PENALA? CE SOLUTIE O SA DEA PROCURORUL?