avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERE PARCHET
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERE PARCHET

AM VINDUT O MASINA SI AM FACUT LA UN BIROU DE ACTE AUTO UN CVC INTRE CUMPARATOR SI PROPRIETARUL MASINII. EU AM SEMNAT LA VINZATOR FARA SA STIU DEOARECE NU AM CITIT CVC SI NU AM STIUT CA ACESTA ESTE INTOCMIT INTRE CUMPARATOR SI PROPRIETAR CU TOATE CA EU AM DAT ACTUL MEU DE IDENTITATE. CUMPARATORUL A FACUT PLINGERE PT. FALS LA PARCHET. AM COMIS EU VREO FAPTA PENALA? CE SOLUTIE O SA DEA PROCURORUL?
Avand in vedere ca ati semnat in locul vanzatorului ,si din cate inteleg nu santeti dvstra propietarul masinii puteti fi acuzat si de inselaciune ,pe langa fals in inscrisuri sub semnatura privata,depinde cum ati prezentat situatia cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare autoturism cu contract fals cony55 cony55 In jurul datei de 10 ianuarie 2011,scrisesem ca am avut probleme la un parc auto unde lasasem masina , caci cind m-am dus sa inchei un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic catta1 catta1 Buna ziua,am o intrebare-mama mea a cumparat de la sora ei ,cu o chitanta sub semnatura privata,drepturiile ei conform unui testament +dreptul ei asupra cotei ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune auto Jhonny1980 Jhonny1980 Am cumpărat o mașină de la o persoana care sa dat drept propietar mașini, mi-a dat toate actele mașini raminind ca a doua zi să îmi trimită fiscal, ok ... (vezi toată discuția)