avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Activitate oanadianav

Activitate oanadianav

am inteles...si atunci este necesar sa topograful ca sa masoare terenul?
buna....am si eu o nedumerire in privinta intabularii unui imobil....casa este a bunicii mele si acum vrea sa o puna in vanzare.Ea a fost sa se informeze la un notar daca poate sa o vanda sau trebuie sa o intabuleze iar notarul i-a spus ca da....intrebarea mea este:DIN MOMENT CE EA ESTE TRECUTA IN TITLUL DE PROPRIETATE NU POATE SA O VANDA?MAI TREBUIE SA O INTABULEZE?INTABULATUL NU INSEAMNA TRECEREA IN TITLUL DE PROPIETATE?va rog frumos sa ma lamuriti....va multumesc anticipat..
Răspuns la discuția Divort si tutela
buna. din cate stiu eu odata ce intentezi cererea de divort nu mai poti fi acuzat de abandonul caminului conjugal , deci in opinia mea ea se poate muta linistita
buna ziua. ma numesc diana si sunt despartita de sotul meu de mai bine de un an,timp in care amandoi ne-am gasit pe altcineva.tin sa mentionez ca avem un baietel..acum in varsta de 2 anisori....as vrea sa va intreb daca se mai face ancheta sociala in cazul divortului de comun acord,deoarece acum nu muncesc si vreau sa stiu daca as avea vreun risc sa nu mi se acorde custodia copilului...va multumesc!