avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate ianis66

Activitate ianis66

Am cerut sub diverse forme informatII :Cum putem recupera banii de la acest individ arestat pe 29 iun. ac. culmea :pentru o alta fapta comisa prin2009 cu o duduie din Timis .
Noi suntem foarte multi pagubiti de acest excroc .Nume nu dau dar am acordul lor sa public nr .de tel .prin care pot fi contactati .Unul e momentan in Franta cel din Satui Mare dar ceilalti sunt disperati ca si mine si nu stim cum trebuie procedat ?Am fost la politia locala .am adus copii dupa emailuri cu nr. de tel cu toate detaliile .Mai urmeaza sa vina discheta cu convorbiroile de la firma 0741 xx xx xx de pe acea perioada .Ajunge atat pentru a ne recupera banii ?Trebuie sa-i dam inapoi celor care ni i-a imprumutat ! Trebuia de o luna dati inapoi !!!
CINE NE AJUTA ?
Acum ca l-au prins pe BANU DRAGOS COSMIN a savarsit alta infractiune cu o D-na din Timisoara asta prin 2009 ,va pot spune numele ...mai sus pomenit.Ce trebuie sa facem ca suntem foarte multi inselati cu munca in ANGLIA ?Cum proceddam caci noi am facut doar plangeri penale la politie unde am adus copii de pe emailuri,nr .de tel. cu care am comunicat in detaliu despre trimiterea sumelor de banil ?
Mi-a cerut o suma de bani pentru un bilet de avion pentru Anglia si urma ca DUPA aceea sa ma intalnesc cu el sa vorbim despre contract .Intre timp eu am aflat despre el ca a mai dat teapa unuia din Satu MARE care si acela comunica cu unul (tot tepuit de avocat) din Botosani.-Se vede ca a cautat persoane numai de la distanta (eu sunt din SUCEAVA).
Eu am vorbit cu amandoi la telefon si au facut plangere penala la politie .Apucasem sa-i trimit in cont contravaloarea in lei a sumei de 175 GBP= 930.00 LEI.
Am copii dupa chitante ,dupa emailuri .
Buna .Avocatul este din Bucuresti cu adresa,CUI etc.Care este adresa baroului unde sa ma adresez,sau unde depun aceasta plangere ?
Răspuns la discuția recuperare bani de la avocat
Exista un ,,model'' de plangere dupa care trebuie sa ma ghidez pentru a formula aceasta ?
Cu tot respectul...cum să-i solicit ,,un contract de asistenta juridică '' ?Pentru ce ?
El nu mi-a cumparat niciodată vreun bilet de avion spre Anglia .M-am interesat si a spus ca ori facewm misto de (fata de la agentie ) ,ori ceva nu e in regula cu acel nr de tel. Deci nu sunt singurul !Artur de la Satu Mare are la el 700 euro de recuperat !U n baiat din Botosani

e tot amanat continuu ...la fel !Eu vreau decat bani sa pot pleca in alta parte la munca !El se ocupa cu altele ...imprumuturi bani ....Ajutati-ma vă rog !Nu mai am liniste in familie de 2 saptamani,saptămâna MARE ?
Am doar chitanta de depunere numerer la Banca Transilvania cu adresa lui de avocat si nr. CUI .Deasemenea am email-urile cu data la care i-am trimis copii printate in PDF de pe aceasta chitanta de la banca.Mi-a confirmat doar telefonic primirea banilor.Inainte sa trimit banii m-am interesat de numele lui si am gasit ...ca este avocat in Bucuresti cu toate datele.
Am verificat ,este avocat.Am doar chitanta de ,,Depunere numerar'' la Banca Transilvania unde este trecuta adresa CAB. AV.:...str....nr...loc.Bucuresti CUI:....
Mentionez ca la fel a procedat si cu inca cel putin 2 persoane de la care a reusit sa le ia tot pentu plecare la miunca :600 euro.Am nr. de tel ale baietilor care astepta returnarea banilor.
Un avocat mi-a cerut 1000 ron contravaloarea in lei a unui bilet de avion pentru a pleca la munca in Anglia.Avocatul are firma de avocat ...cu litera C (consultant).Nu am semnat nici un contract nici nu mi-a prezentat vreunul prin mail sau ...altfel.A mai cerut o suma de 210 Lire pentru o asigurare ...ulterioara .Nu am atâţia bani !Mi-a cerut un nr. de cont,i-am dat...ma tot amana .Ce pot face ?