avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate roby-mihai

Activitate roby-mihai

Am donat fara nici o clauza,,catre sotie jumatate casa,jumatate teren ,pot anula actul de donatie? Si in ce conditii..
Mama primeste o pensie speciala din Bulgaria conform legii .Urmașii pot beneficia in continuare de această pensie?
BUNA ZIUA

Cu respect si stima va rog sa-mi dati si mie un sfat cum sa scad o masina de la financiar problema pe care o trag de cativa ani buni.In anul 2003 am cumparat o dacia 1300 an de fab.1970 am folosit-o 3 ani dupa care m-am hotarat sa o dau la fier vechi .,asta deoarece mai tot timpul era stricata.intr-o buna zi 2 tineri cu o furgoneta cu platforma mi-au oferit un pret bun la ea asa ca am decis sa accept oferta facuta de ei luata din curte si ca am vindut si ceva piese din ea.,spunandu-mi ca i-mi vor aduce factura dupa aceea.dupa mai multe incercari de a da de ei nu am reusit sa obtin nici o factura.am oprit actele masinii ,numerele si placutele cu seriade la motor si caroserie.

Rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac sa ma scad cu ea de la financiar ,si in prezent platesc taxe la ea
Răspuns la discuția Abuz in serviciu
Deci sa ma prezint de buna voie sa dau o declaratie sau sa nu ma prezint. In caz de neprezentare ce pot pati . Acel comisar ne-a amenintat ca daca nu ne prezentam ne face probleme la servici.
Răspuns la discuția Abuz in serviciu
A VENIT UN COMISAR SI A CITIT LISTA IN FRUNTEA LISTEI ESTE SEFUL DE CENTRU
In prezent lucrez la Directia ptr. Protectia Copilului iar eu si inca 8 colegi suntem chemati la politie ptr.a da declaratii de. abuz in serviciu.Nu am primit nici un fel de citatie oficiala. Nici unul dintre noi nu stim exact de ce .
ce sfaturi ne dati
NU . Doresc sa obtin o noua autorizatie ,ca dupa aceea sa pot incheia procesul de receptie al lucrarii.
Bun gasit stimati membrii ai forumului.
De curand am dat de o belea foarte mare fara sa vreau, si nu stiu de unde sa incep ,iar prin intermediul forumului sa vad ce pot face in continuare.
In anul 1998 bunica mea avea un teren de 1000mp pe care construi o casa in suprafata de 80 mp.Autorizatia de constructie sa obtinut pe numele bunicii.atunci am facut proiectul de casa cu o suprafata de 140 mp.La 4 luni dupa obtinerea autorizatiei de constructie bunica mi-a donat terenul si casa in suprafata de 80 mp.La 6 luni dupa aceea bunica a decedat.In anul 2000 am fost inregistrat la taxe si impozite cu teren 1000mp si casa a fost inregistrata cu o suprafata de 140mp, pe baza proiectului desi pe teren eu am si in prezent doar 80mp.La vremea aceea 1998 bunica si eu nu am stiut ca trebuie sa facem receptia lucrarilor,asa ca autorizatia este expirata din 1999.In prezent am fost la primarie sect. urbanism si au spus urmatoarele variante:ori platesc amenda si dobanzile aferente din 1998 pana in prezent ori refac totul de la inceput.Certificat urbanism,autorizatie ,proiect etc.Ce alte variante pot exista pentru a reveni in legalitate.toate utilitatile sunt pe autorizatia expirata.Ca sa refac totul ma costa o groaza de bani pe care in prezent nu-i am.