buna ziua asi vrea sa intreb cand va intra noul cod penal .am auzit la televizor ca tot se discuta despre noul cod penal dar nu spune nici odata cand va intra in vigoare va multumesc
da eu am spus destul de clar ca sotul meu este arestat la 2 ani de inchisoare si este deja inchis a facut 7 luni de cand lau arestat . da sotul meu este condamnat si regim semideschis.si hotararea de condamnare este de 2 ani de inchisoare .
buna ziua sotul meu axecutat pana acum 7 luni din pedeapsa .vreau sa va intreb de acum nu se poate face cerere pentru liberare conditionata .dar el iese la lucru si la tot ce ise spune acolo .va rog sa mi spuneti ce poate sa faca sotul meu va multumesc
buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati explicat in mesaj .el are doar 2 ani condamnare conducere fara permis nu cum ati spus dumneavoastra si nu este privat de libertate el lucreaza pentru peniteciear.sau cum se spune in folosul comunitati .va rog dati de raspuns clare pentru eliberare conditionata va multumesc
buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme .unde trebuie sa ceara un raspuns de eliberare sau daca se poate sa plateasca restul de pedeapsa pana la 2 anii. cineva mia spus ca se poate plati restul de pedeapsa .va rog sa mi spuneti unde trebuie sa apelez va multumesc
buna ziua vreau sa stiu daca sotul meu poate sa ieasa cu liberare conditionata .pentru ca el are 2 anii de inchisoare pentru conducere fara permis .dar el a facut deja 6 luni de pedeapsa .si mai vreau sa spun ca eu is bonlava de inima intre care trebuie sa ma operez in aproximativ peste 2 luni ce miau spus doctori din franta intre care eu nu pot sa vin in tara din cauza infartelor ce le fac recent.si am si 3 copiii cu mine aici .de aceia va intreb daca este posibil o liberare conditonata pentru sotul meu va rog datim un raspuns clar ce pot face pentru acasta intrebare va multumesc mult
buna ziua asi vrea sa stiu daca sotul meu benificieaza de noul cod penal pentru ca el a condus fara permis si este condamnat la 2 anii de inchisoare. sotul meu a fost condamnat in anul 2004 si lau arestat in anul 2011 pe 9 noembrie .ce poate sa faca .
el benificiaza de art 320 pentru recunoastere?in plus eu sant bonlava de inima in care trebuie sa ma opereze. ce pot sa fac sa i scada din pedeapsa sa vina langa cei 3 copii .va rog foarte mult datim un raspuns ce sa fac ca eu nu sant in tara sant in spital in franta. in pregatire de operatie pentru inima .va multumesc mult :((