buna ziua asi vrea sa stiu daca sotul meu benificieaza de noul cod penal pentru ca el a condus fara permis si este condamnat la 2 anii de inchisoare. sotul meu a fost condamnat in anul 2004 si lau arestat in anul 2011 pe 9 noembrie .ce poate sa faca .
el benificiaza de art 320 pentru recunoastere?in plus eu sant bonlava de inima in care trebuie sa ma opereze. ce pot sa fac sa i scada din pedeapsa sa vina langa cei 3 copii .va rog foarte mult datim un raspuns ce sa fac ca eu nu sant in tara sant in spital in franta. in pregatire de operatie pentru inima .va multumesc mult :((
Art 320^1 se regaseste in legislatia actuala in Codul de procedura penala. Noul Cod penal nu are cu ce sa va ajute. Din pacate din moment ce este deja condamnat nu mai poate beneficia de prevederile acestui articol.
Tot ce poate face sotul dvs. este sa aiba un comportament bun in inchisoare, sa munceasca si sa desfasoare orice alte activitati educative pt a iesi cat mai repede, nefiind necesar sa execute 2 ani in intregime.:luck: