cristo a scris:
da.. politia si asiguratorul celui cu matiz m-au scos pe mn vinovat ! cum e posibil asa ceva ... eu aseara puteam sa mor dak nu aveam centura pusa.. cum e posibil ca totul sa mearga pe pile in tara asta ??
Buna ziua,
O situatie asemanatoare (FIX ACEAIASI SITUATIE)a patit-o un coleg de-al meu,si a ramas fara permis pentru ca nu a acordat prioritate de trecere,cei de la politie spun ca la orice schimbare a directiei de mers trebuie sa ne asiguram si sa cedam trecerea, mai mult ,in situatia dumneavoastra aveati stop conform schitei.Cred ca va vor scoate vinovat din pacate,un aspect foarte important este la ce distanta de intersectie sa intamplat accidentul?aici ati putea intoarce ceva,un avocat bun si exista sansa,dar cum legea nu este foarte clara in aceasta tara....putin probabil sa castigati.Mai mult decat atat fiecare va plati in dreptul lui,adica soferul cu matiz va ramane si el fara permis pentru ca a depasit pe linia continua(daca exista martor,dovada),iar dumneavoastra veti ramane fara permis pentru neacordare de prioritate.
Multa bafta