avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate SCORPIONFISH70

Activitate SCORPIONFISH70

Buna ziua,
Multumesc ptr.interventie,da, am un contract cu primaria de acolo vin acele penalitati,dar am procedat cum am fost indrumat de Dna.Avocat,am trimis o scrisoare recomandata catre ex.jud.si se pare ca a reactionat,am fost contactat telefonic sa ma duc sa mi se restituie banii din penalitati.
Multumesc oricum,si inca o data multumiri Dnei.Avocat
Numai bine
Buna ziua,
Incredibil,exact cum va spuneam mai sus,legea in Romania este foarte"ALUNECOASA",imi pare rau pentru dumneavoastra,ati facut contestatie la procesul verbal?
Numai bine
cristo a scris:

da.. politia si asiguratorul celui cu matiz m-au scos pe mn vinovat ! cum e posibil asa ceva ... eu aseara puteam sa mor dak nu aveam centura pusa.. cum e posibil ca totul sa mearga pe pile in tara asta ??

Buna ziua,
O situatie asemanatoare (FIX ACEAIASI SITUATIE)a patit-o un coleg de-al meu,si a ramas fara permis pentru ca nu a acordat prioritate de trecere,cei de la politie spun ca la orice schimbare a directiei de mers trebuie sa ne asiguram si sa cedam trecerea, mai mult ,in situatia dumneavoastra aveati stop conform schitei.Cred ca va vor scoate vinovat din pacate,un aspect foarte important este la ce distanta de intersectie sa intamplat accidentul?aici ati putea intoarce ceva,un avocat bun si exista sansa,dar cum legea nu este foarte clara in aceasta tara....putin probabil sa castigati.Mai mult decat atat fiecare va plati in dreptul lui,adica soferul cu matiz va ramane si el fara permis pentru ca a depasit pe linia continua(daca exista martor,dovada),iar dumneavoastra veti ramane fara permis pentru neacordare de prioritate.
Multa bafta
Multumesc pentru ajutor,va doresc numai bine
Buna seara,
Va multumesc mult,dar daca executorul nu da nici un raspuns in acest sens care este urmatorul pas?
V a multumesc din suflet
Buna ziua,
Am o problema si nu stiu in ce directie sa ma indrept daca e cineva care ma poate ajuta il rog sa o faca,iata despre ce este vorba:
Acum 1 an am fost executat silit in urma unui proces pierdut cu primaria,mi s-au blocat conturile din banca banii au fost dusi in contul ex.judecatoresc ,am primit de la executor procesul verbal de incetare executare silita mi s-au deblocat conturile si cam asta a fost,dar acum o saptamana am primit o hartie de la primarie precum ca sunt dator la dansii cu o suma mult mai mare,am fost acolo si am constatat ca ex.judecatoresc nu a virat banii in contul primariei,plata s-a facut(LA SESIZAREA MEA) abia astazi,cei de la primarie mi-au spus ca trebuie sa platesc penalitati,eu? de ce?
Am fost la executor astazi si nici nu a vrut sa poarte o discutie cu mine in acest sens si a transmis prin secretara ca "o sa discute ex.jud.cu cei de la primarie si nu voi plati nici o penalitate",si asta a fost toata discutia,
Rugaminte ce pot face ca sa nu suport plata penalitatilor,nu este vina mea!
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Permis suspendat
Buna ziua,
Am un amic in aproape aceeasi situatie ca a ta,ce pot sa-ti spun e ca trebuie neaparat sa-ti iei un avocat sa te aperi ca nu e de joaca ,el cu greu a primit 6 luni cu suspendare(SE PUTEA SI MAI RAU),in conditiile in care nu a avut niciodata permisul suspendat si doar 3 amenzi minore in 14 ani de sofat.
Banuiesc ca la prima suspendare ai avut un proces verbal,nu?
De anulat cercetarile nu cred ca ai cum,din pacate dar da mai multe detalii despre numar,erau nr.rosii?daca da cred ca ai doua probleme GRAVE,
Fapta se incadreaza in prevederile art.85 alin.1 din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neinmatriculat sau neinregistrat, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani.
Da-mi mai multe detalii si mai vb.,am niste prieteni avocati de la care pot primi sfaturi,chiar si aici pe forum sunt oameni foarte bine pregatiti.
Inca un lucru pedeapsa curge din momentul in care ai predat plasticul la politie si nu cand iti da dovada .In cazul tau ,spui ca nu ai fost anuntat dar ma repet la prima abatere ai semnat procesul verbal ca ai luat la cunostinta?
Mai vorbim,
BAFTA MULTA!
Răspuns la discuția Majorare 30 zile permis suspendat
multumesc mult...
numai bine
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate:
In urma cu doi ani mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile,motiv,neacordare trecere pietoni.
In fine am facut contestatie la PV,si dupa 2 ani am pierdut procesul,nu am predat permisul la timp si mi-a mai adaugat inca 30 zile.
Intrebarea mea este urmatoarea:
mai trebuie sa dau reexaminare sau astept cele 60 zile si ma duc sa-l ridic de la politie?
Va multumesc anticipat..