avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters248630

Activitate ContSters248630

bonurile fiscale de motorina fara sa fie insotite de factura sunt deductibile la un utilaj buldoexcavator inregistrat la primarie in baza la ce lege pentru ca de doua zile garda financiara ma sanctionat
Buna ziua !
Inainte de toate vreau sa va spun ca sunt AGENT DE POLITIE (stiu ca politistii nu sunt iubiti, dar sa nu uitam ca mai sunt si oameni printre ei, care merita atentia)
As dori sfaturi, indrumari, etc. trimiteri legale pentru urmatoarea speta reala;
Sotia are o S.C. de inchirieri utilaje din gama : vole, buldozere, buldoexcavatoare, tractoare etc. Pana acum a inchiriat utilaje unor societati comerciale care isi asigurau partea vie (mecanicul, soferul, masinistul); de specificat ca firma nu are angajati.
As dori ca dupa orele de serviciu ,cand este posibil, avand in vedere ca mai am 2-3 ani pana la pensionare, sa lucrez eu pe utilaj ca angajat cu 4 ore ,(conform statutul politistului aceasta varianta cade). O alta varianta ar fi sa lucrez chiar si fara plata ,avand in vedere ca plata dupa inchirierea respectiva (dupa toate taxele platite la stat) tot acasa se intoarce.
Pe scurt SC inchiriaza unei persoane fizice utilajul, conform act de inchiriere ,dar acesta nu are cunostiinte de manipulare a utilajului, atunci eu ca simplu cetatean, dupa orele de serviciu pot sa lucrez pe utilaj fara sa fiu platit sub nici o forma de cetateanul x avand in vedere ca am atestat pentru utilaj.
Rugamintea mea este doar variante LEGALE pentru a nu periclita serviciul si poate pensia.
Pareri de la specialisti in juridic, ITM , garda financiara, finante, si statut politisti.
Va multumesc pentru sprijin.
voluntariat se considera si la munca fizica nu doar bone si alte ong uri
Functionarul public cu statut special poate desfasura o alta activitate fara sa fie retribuit ,platit etc. daca da in baza caror legi
ATENTIE NU DORESC SA FIU PLATIT DE NICI O CULOARE