avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BONURILE FISCALE DE MOTORINA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BONURILE FISCALE DE MOTORINA

bonurile fiscale de motorina fara sa fie insotite de factura sunt deductibile la un utilaj buldoexcavator inregistrat la primarie in baza la ce lege pentru ca de doua zile garda financiara ma sanctionat
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
ContSters248630, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 03:12, 11 Aprilie 2012
In baza Codului Fiscal bonurile de combustibil pentru astfel de utilaje sunt deductibile fiscal fara factura. Cititi Codul Fiscal capitolul relativ la cheltuieli deductibile (as abuza de bunavointa avocatnet.ro sa va pun tot capitolul la dispozitie) si veti vedea ca inca exista abuzuri.
Aveti aici cateva precizari de la Ministerul Finantelor privind deductibilitatea cheltuielilor si a TVA-ului aferente achizitiilor de combustibil pentru anul 2012.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Bon de consum motorina dncmn78 dncmn78 Buna-ziua , Am o firma de constructii si folosesc utilaje cu motorina. Am intrebat si la finante(ca sa fiu mai sigura ) in ceea ce priveste deducerea TVA si ... (vezi toată discuția)
Factura la benzinarie. allexxei allexxei Este adevarat ca de la 01.ian.2006 nu se mai pot deconta bonurile fiscale de la benzinarie ? Daca da, cum se procedeaza ? Cerem factura fiscala ? Va ... (vezi toată discuția)