multumesc frumos pentru raspuns!
da, trimit constant pe aceeasi adresa de flotant; inca mai comunic cu persoana de la adresa respectiva si astfel sunt instiintata din cand in cand de aceste 'scrisori' care vin pe numele meu.
pentru acel certificat de atestare fiscala cum se procedeaza?
multumesc!
buna ziua,
in octombrie 2012 am vandut o masina, urmarind toti pasii - acte auto, contract vanzare-cumparare, scos masina de la impozit - sector 4 fiind arondata pe atunci-, cu platile aferente si fisa de inmatriculare si certificatul fiscal, inmanate ulterior cumparatorului; nu mai retin daca am inscris si numele cumparatorului, data si semnatura respectiva pe spatele talonului pentru intampinarea problemelor ulterioare, desi cred ca am fost atenta la acest aspect, insa oricum, masina era dauna totala si urma sa ajunga la piese de schimb...!
problema este urmatoarea: din motive diverse nu mai am absolut nici un document atestator al acestei tranzactii, iar in ianuarie 2015 am primit o instiintare de restanta la impozit pe mijloace auto - directia sector 2!, unde fusesem candva, la achizitionarea masinii, cu viza de flotant; nu am luat-o in considerare din cauza acestui motiv in primul rand, si in al doilea rand pentru ca nu coincidea nici macar CNP-ul!, nemailuand in seama si faptul ca masina era vanduta de mult timp!
insa am primit o noua instiintare in martie 2017 - cu aceleasi informatii eronate - adresa, CNP, pana si numele s-a schimbat! si nu stiu daca si cum sa procedez.
precizez faptul ca sunt inscrisa in sistemul SNEP pentru plata impozite si taxe si la ANAF nu figurez cu absolut nici o intarziere, penalitate sau obligatii restante.
multumesc anticipat pentru orice parere avizata!
Buna ziua,
am o situatie similara, credit de 4 ani cu asigurare casco inclusa; in 2011 am intarziat cu o rata si am fost anuntata mai tarziu cu 3 luni ca asigurarea a expirat si ca este facultativa; mi s-a prezentat oferta cu care momentan nu am fost de acord si am circulat fara asigurarea casco pana acum; in urma cu 3 saptamani am fost contactat de catre banca cu mesajul ca asigurarea casco este obligatorie (diferenta, pe motiv ca operatorul anterior care a luat legatura cu mine nu stia bine cum stau lucrurile...); acum 6 zile am avut un accident cu masina - tamponare din spate, a avut loc constatarea preliminara din partea asiguratorului - masina care m-a lovit este inmatriculata in Bulgaria, proprietarul de asemenea, soferul roman; astept unda verde sa intre masina la constatare in service, insa din discutiile de pana acum reiese ca masina ar fi dauna totala; la ce ma pot astepta, avand in vedere ca mai am 6 ani de plata la credit?
Multumesc anticipat!
buna ziua,
dupa ce am citit o gramada de forumuri, tot nu m-am lamurit, ba chiar am mai multe intrebari:
1. de ce le convine unor PFA cu cod caen 6202 sa aiba impozitul la norma de venit si nu in sistem real?
2. care este diferenta intre cod caen 6202 si 6209? daca are cineva o descriere a activitatilor sub fiecare cod in parte?
3. pentru a realiza comert cu amanuntul cu produse/ consumabile IT, nu in magazin specializat, poate online (dar nu e sigur inca), ce cod caen se potriveste? 4799 este ok?, nu gasesc nicaieri o descriere amanuntita a activitatilor ce se pot desfasura conform acestui cod
multumesc frumos!
multumesc frumos pentru raspuns si promptitudine!
Buna ziua,
am si eu nevoie de o lamurire: pentu codurile caen ce trebuie declarate la infiintarea unui srl-d, se pot alege diviziuni, respectiv grupe din sectiuni sau este obligatoriu o clasa?
spre exemplu ar trebui sa aleg 63 sau trebuie 6311? :
63-Activitati de servicii informatice
631-Activitati ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
6311-Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
Multumesc anticipat!