Dr penal
Mi s.a adus la cunoștință că sunt inculpat intr.un dosar din 2019. Fapta se încadrează între 3 luni și 3 ani. De ce mi.a adus poliția citație să mă prezint la procuror,? E posibil sa se prescrie fapta? Sau cate sunt celelalte variante?
Buna ziua. Daca am un dosar penal care a fost la DNA și acum este la parchet, de ce am primi citație, adusa de 3 polițiști, trecând 5 ani de la deschiderea dosarului? Am amânat că nu pot ajunge, dar de ce mă cheamă? Menționez că fapta se in încadrează între 3 luni și 3 ani. Mulțumesc
Cred ca nu s-a inteles. Eu solicit o adeverinta de la un fost angajator care refuza sa imi trimita adeverinta de vechime .Am deschis proces, am avocat, insa doreste sa stie temeiul legal pentru care eu solicit acea adeverinta la sediul avocatului.
Buna ziua. Daca sunt reprezentat intr.un proces de un avocat ,pot solicita ca adeverința sa se comunice la sediul avocatului cu care am contract?Am solicitat eliberare adeverința de vechime.Care este temeiul legal?Multumesc
Buna ziua,
Sunt bugetar si salariul meu este net de 1400 lei. Care va fi salariul dupa majorarea de la 1 februarie? Se va majora minimul si se va acorda si cei 20% , sau doar se va da minimul ?
Multumesc!