avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință vechime în muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință vechime în muncă

Buna ziua. Daca sunt reprezentat intr.un proces de un avocat ,pot solicita ca adeverința sa se comunice la sediul avocatului cu care am contract?Am solicitat eliberare adeverința de vechime.Care este temeiul legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 26 Martie 2019
Puteti solicita acest lucru ... nu va trebuie un text de lege .
Multumesc!Însă instanta solicita sa mentionez temeiul legal.
Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?
bugetar
Dacă sunteți functionar public în HG nr. 1344/2007 privind normele de organizare și funcționare a comisiilor de disciplină exista un astfel de articol.

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina ramonamarcu ramonamarcu sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina pentru functionarii publici si personalul contractual ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cadrul institutiei publice, trebuie sa functioneze aceeasi comisie disciplinara si pt functionari si pt ... (vezi toată discuția)
Termen de citare la comisia de disciplina Justitiarul711 Justitiarul711 In cat timp de la nota explicativa este obligata comisia sa te citeze pentru a te baga in comisia de disciplina? (vezi toată discuția)