DA,ASA ESTE. M-AM GANDIT SI LA ACEST ASPECT,DAR SPER SA NU SE MAI INTAMPLE,DEOARECE M-AM SATURAT DE STRANS R...TUL ALTORA. ACESTIA SUNT OAMENII, NESIMTITI,NU SE GANDESC SI LA CEI DE LA PARTER,LA DEZASTRUL PE CARE IL PROVOACA. ARUNCA FEL DE FEL PE WC: CASTRAVETI INTREGI MURATI, CHILOTI, CARPE, VATA, CIORAPI.... DOAR O PARTE DIN CE GASEAU INSTALATORII...
NYCKOLL
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
DA,DOAR CA ATUNCI MI-AR INTRA SI PRIN TAVAN,PERETI.....NU CA PANA ACUM NU AU FOST PERETII FACUTI VARZA...MA ASTEPTAM LA UN ALTFEL DE SFAT LEGAT DE CE AS PUTEA FACE CU SCURGEREA SEPARATA.......CE SA-I FACI,S-AU MUTAT TOTI TARANII LA BLOC SI SE CRED CA LA EI LA TARA DE ARUNCA ORICE IN WC( GAURA DIN FUNDUL CURTII)
Buna seara! Va rog spuneti-mi ce pot face in situatia mea deoarece sunt disperata:l locuiesc la parterul unui bloc din 1964 si mereu am fost refulata. M-am saturat sa inot in c...t si sa am casa distrusa mereu,asa ca m-am hotarat sa imi fac scurgere separata la canalizare.Stau la scara A,dar canalizarea pe tronsonul meu este la scara B, iar cei de acolo(care au boxele inchise cu lacat,desi stiu ca e spatiu tehnic si nu ar trebui) nu ma lasa. Ce pot face?Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Presedintele a zis ca nu stie nimic, nici ca mama avea boxa acolo( cu toate ca lua varza acra de la boxa cu mama), nici cine a ocupat boxa. E POSIBIL? Cand a refulat c...tul de mi-a distrus casa nu s-a bagat nimeni, acum nu ctie nimeni cine MI-A FURAT LUCRURILE din boxa, ca pot zice ca e furt,odata ce spargi un lacat,arunci bunuri are nu-ti apartin... si tot tu esti'' tare in gura''. NU INTELEG CE ATI VRUT SA SPUNETI PRIN CONCRET UTILIZATE. La ap. mergeam saptamanal,faceam curat,plateam intretinerea....iar la boxa coboram lunar.
Buna ziua! Detin un ap 2 camere,in care nu am mai locuit de cand mi-am gasit mama decedata in casa(in urma cu 6 ani). La subsol,mama aveam o boxa de circa 1mp,in care mama cand traia tinea muraturi etc. Din cand in cand coboram la boxa sa verific lucrurile pe care eu personal le dusesem acolo. Totul bine pana in urma cu 1 an cand am constatat ca imi fusese schimbata usa de la boxa.Am intrebat presedinta de scara,a zis ca ea nu stie nimic,lucru imposibil deoarece stie si cand respiri. Alta vecina mi-a spus ca boxa mi-a luat-o un vecin care lucreaza la armata si ca ar fi bine sa nu ma duc lla el la usa sa ii cer explicatii,sau sa ii sparg usa de la boxa ca ma da in judecata. Iar lucrurile mele le-a aruncat respectivul vecin. Ce pot face? Mentionez ca ma gandesc sa ma mut inapoi acasa.
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista un temei legal care sa ma oblige sa primesc in casa pe'' vecina'' de la et 7 sa imi citeasca apometrele, daca ma opun ma trece la pausal. Toti cunoscutii isi citesc singuri apometrele si repartitoarele le predau administratorului de bloc. O platesc dar nu vreau sa imi intre in casa. Multumesc.
Buna ziua! Am deasupra ap. meu un betiv,restantier,scandalagiu nenorocit care m-a terorizat cu zgomotele facute:am facut sesizare la politie,dar a fugit si nu l-au prins. Datunci mai rau face,daca ii spun sa faca liniste.tot el ma injura.Da muzica tare,indiferent de ora,televizorul tare,bocane,urla,tipa,ma inundA,VIBREAZA TOATA CASA DE LA MUZICA LUI....Administratorul nu se baga pt ca ii e frica de el, stiindu-l razbunator.El e singurul din bloc care face zgomot,pe el nu-l deranzeaza nimeni,insa el pe toti. Ce pot face ca am un bebelus care trebuie sa doarma. VA MULTUMESC. PS: cu vorba buna nu m-am inteles niciodata,mai rau face.