Buna ziua! Am deasupra ap. meu un betiv,restantier,scandalagiu nenorocit care m-a terorizat cu zgomotele facute:am facut sesizare la politie,dar a fugit si nu l-au prins. Datunci mai rau face,daca ii spun sa faca liniste.tot el ma injura.Da muzica tare,indiferent de ora,televizorul tare,bocane,urla,tipa,ma inundA,VIBREAZA TOATA CASA DE LA MUZICA LUI....Administratorul nu se baga pt ca ii e frica de el, stiindu-l razbunator.El e singurul din bloc care face zgomot,pe el nu-l deranzeaza nimeni,insa el pe toti. Ce pot face ca am un bebelus care trebuie sa doarma. VA MULTUMESC. PS: cu vorba buna nu m-am inteles niciodata,mai rau face.
In situatia expusa se impune sa sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari,
care detine autoritatea si limita de competenta sa dispuna masuri interne sau sa sesizeze la randul sau autoritatile competente,care pot aplica sanctiuni
Pentru solutionarea problemelor si prejudiciilor cauzate de inundare,este de preferat sa incheiati asigurarea facultativa a locuintei care sa prevada si aceasta clauza ,astfel incat in situatia repetarii inundatiei asiguratorul va acorda despagubiri si se indreapta cu actiune in instanta impotriva proprietarului vinovat
Vecini zgomotosi
Andu18
Buna seara,
Am mari probleme cu noii vecini, de la ora 9 la 13 cainele urla, latra, cam 2h in toata aceasta perioada..i-am zis vecinului si azis ca nu are ... (vezi toată discuția)
Întrebare
mioara țugui
Bună dimineața. Cum se poate aduce o modificare la Legea Asociații de propritari/ locatari și cine poate să ridice problema modificării ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)