Buna seara , am nevoie de doua certificate de atestare fiscala necesare pentru un credit ipotecar la banca , precizez ca nu am nici o datorie la serviciul taxe si impozite din primarie si functionarul imi cere sa platesc anticipat impozitul la apartament , masina , taxa de cimitir etc ... pe un an de zile ca asa e legea va rog daca imi poate spune cineva cit este de legal si unde sa ma adresez pentru o eventuala reclamatie ?
buna ziua , sotia mea e plecata la munca in Spania de un an si jumatate si nu vrea sa se mai intoarca acasa ; spune mereu ca va veni dar nu o face ; eu vreau sa divortez si va rog sa imi spuneti daca o pot face adica in lipsa ei si ce ar trebui sa mai fac in acest caz ; cit ar costa actiunea de divort . As dori ca totul sa se termine cit mai repede . Va multumesc !
Va rog sa imi spune-ti daca un pasaport obtinut in anul 2006 cu valabilitate pina in 2016 nefolosit mai este valabil dupa aparitia pasaportului biometric ?
Este vorba de o casa al carei proprietar a decedat in urma cu 7 ani . Acesta a avut trei fete din care mai traiesc doua . Una a decedat in urma cu 15 ani . Intrebarea este daca fostul sot sau copii decedatei au drept de mostenire asupra proprietatii .si in ce conditii . De ce nu vor sa faca succesiunea cele doua surori ramase in viata ?