avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu, exces de zel functionar din primarie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu, exces de zel functionar din primarie - conditionare eliberare certificate atestare fiscala de plata anticipata impozite si taxe

Buna seara , am nevoie de doua certificate de atestare fiscala necesare pentru un credit ipotecar la banca , precizez ca nu am nici o datorie la serviciul taxe si impozite din primarie si functionarul imi cere sa platesc anticipat impozitul la apartament , masina , taxa de cimitir etc ... pe un an de zile ca asa e legea va rog daca imi poate spune cineva cit este de legal si unde sa ma adresez pentru o eventuala reclamatie ?

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament in vila urmeaza sa achizitionam prin credit ... iulyaD iulyaD Cumparare apartament in vila Urmeaza sa achizitionam prin credit ipotecar un apartament in vila. Am semnat deja antecontractul. As vrea sa stiu, ca si ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala (anaf vs primarie) Sergynyo89 Sergynyo89 Buna seara, Am vrut sa achizitionez o masina prin programul RABLA si cei de reprezentanta mi-au cerut acest [b]Certificat de atestare fiscala[/b]. Am ... (vezi toată discuția)
Problema transcriere autoturism oovvii oovvii Buna seara! Vreau sa va cer ajutorul intr-o situatie putin mai complicata in care se afla un bun amic de-al meu pe care mi-as dori foarte mult sa il pot ... (vezi toată discuția)