avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate forsi

Activitate forsi

Răspuns la discuția termen de garantie aparate
Buna ziua, multumesc. Ca sa ne fie foarte clar :garantia la persoane fizice ese de 24 de luni in acest caz, nu?
Buna , dorim sa importam aparate de sudura . Producatorul nu asigura decat un an de garantie la ele. Este legal ca si noi , la randul nostru sa asiguram doar un an de garantei , indiferent ca il vindem la persoane fizice sau juridice ? Sau la persoane fizice este obligatoriu sa dam 2 ani ? Multumesc anticipat pt raspunsuri
Răspuns la discuția lnselaciune pe OLX
Iar Dvs nu ati citi atent . A fost trimis prin posta , unde nu exista chestia cu kg-ul. Oricum e de domeniul fantasticului toata povestea. Daca cumperi asa ceva nu accepti decat livrare cu curierat cu verificare. Omul din greseli invata
Răspuns la discuția lnselaciune pe OLX
Va felicit ! este cea mai mare prostie pe care am citit-o vreodata pe avocat.net
Buna ziua, v-as multumi daca cineva imi poate spune unde anume in Codul rutier sau in legislatia rutiera este descrisa cum anume trebuie semnalizat intr-un giratoriu, la intrare , la iesire etc. Variante de genul "parerea mea este "am auzit azi multe de la colegii de munca , m-ar interesa doar ceva de genul conform art , paragraf din legea .... etc. In Romania parerea mea este ca peste 90 % din soferi habar nu au cum se circula corect in sensul giratoriu.
Week-end fain sa aveti !!:)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Teapa agentie imobiliara " adica , mai pe romaneste ai vrut sa le tragi teapa si nu a mers. Bravo lor , ii felicit !!! Iar tie iti doresc sa platesti pana la ultimul eurocent cei aproape cei 5000 de euro , poate asa inveti si tu ce inseamna ca fi om ,nu "smecher " .
Răspuns la discuția Zile libere - platite sau nu ?
Multumesc frumos , le-am acordat zilele libere platite , doar ca nu mi-a placut modul in care am fost abordat , ceva de genul "esti obligat sa ne dai !!! " si am vrut sa le arat cum sta treaba avand si o parere avizata .
Buna ziua, suntem un SRL cu 5 angajati, nu avem contract colectiv de munca -nu este necesar conform legii.
Unul din angajati are nunta la fiica -sa , la celalalt i-a murit mama. M-ar interesa daca legal trebuie sa le platesc si cate zile pentru aceste evenimente.
Eu am citit pe net ca Colntractul colectiv la nivel national este desfiintat , in contractele de munca individuale nu sunt precizate zile libere.
Multumes anticipat
Răspuns la discuția Declaratia 394
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, am o problema : unul din clientii mei si-a schimbat denumirea firmei in data de 19.04.2012. ( CUI , J , adresa - raman la fel) . Intrebarea mea este cum va aparea in declaratia 394 relatia mea cu firma respectiva ? Apar ambele denumiri cu facturile aferente sau doar denumirea noua?