avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semnalizarea in sensul giratoriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semnalizarea in sensul giratoriu

Buna ziua, v-as multumi daca cineva imi poate spune unde anume in Codul rutier sau in legislatia rutiera este descrisa cum anume trebuie semnalizat intr-un giratoriu, la intrare , la iesire etc. Variante de genul "parerea mea este "am auzit azi multe de la colegii de munca , m-ar interesa doar ceva de genul conform art , paragraf din legea .... etc. In Romania parerea mea este ca peste 90 % din soferi habar nu au cum se circula corect in sensul giratoriu.
Week-end fain sa aveti !!:)

Alte discuții în legătură

Legislatie: iesirea dintr-un sens giratoriu stelian222 stelian222 Am si eu o nedumerire legata de incadrarea corecta pe benzi, atunci cand iesi dintr-o intersectie cu sens giratoriu sau chiar si dintr-o intersectie ... (vezi toată discuția)
Intrarea intr-un sens giratoriu Heredea Heredea Buna ziua. Am o nelamurire si as dori mai multe opinii privind acest subiect.Este vorba despre un accident produs la iesirea dintr-un sens giratoriu.O masina A ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare noiembriesm noiembriesm Buna ziua. O persoana a fost amendata in parcarea unui super market. Autovehiculul a fost parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Locul de parcare ... (vezi toată discuția)