avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate 123456m

Activitate 123456m

Va multumesc pt raspuns. Situatia in cazul imobilului nostru este f. complicata. Nu sunt vandute toate ap. iar pt. partile comune nu avem detaliat in contractele noastre in ce constau acestea. La cele doua subsoluri exista numeroase spatii la care nu avem acces si nu le stim destinatia (comune sau private)La urbanism am solicitat cartea tehnica si nu au vrut sa ne dea o copie, macar sa aflam ceea ce este necesar sa intocmim actele de asociere. Daca mai aveti alte informatii ne-ar fi de mare ajutor
Pentru a putea completa acordul de asociere este necesar sa se completeze date din Cartea tehnica. Este vorba despre un bloc nou iar noi nu stim care sunt partile comune (subloluri si demisoluri)Dezvoltatorul nu vrea sa ne furnizeze aceste date.
Va rog sa-mi spuneti care ar fi procedura de intrare in posesiea Cartii tehnice a imobilului in situatia in care dezvoltatorul nu vrea sa o dea pentru a putea sa infiintam asociatie de proprietari.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc cass daca am vandut o casa in luna septembrie 2011. La notariat am achitat impoxitul pe tranzactie. Nu sunt salariata.
Am cerut adeverinta de venit de la Fisc si figureaza aceasta tranzactie si venitul din dobanzi
Pot cere prin Ordonanta presedentiala sa se pronunte intr-un conflict pe care-l am cu dezvoltatorul blocului? mai exact sa-l oblige sa-mi elibereze avizul pentru unchiderea balconului. Inchiderea balconului este imperios necesara deoarece in incinta acestuia trebuie mutata centrala termica care a fost montata gresit in bucatarie. acest lucru este constatat de un expert tehnic autorizat. Procesul de recuperare a prejudiciului cauzat de vicii ascunse urmand sa-si continue demersul
Puteti sa-mi spuneti de ce acte am nevoie pentru inchiderea unui balcon . Mentionez ca stau untr-un bloc nou, unde nu exista asociatie de locatari.
Va rog sa ma lamutiti daca dezvoltatorul condominiului nu si-a vandut toate ap si a ramas proprietar pe cele nevandute in cazul constituirii asociatiei de proprietari el are drept de vot pentru fiecare ap nevandut sau are doar un vot ?
Intr-un bloc in care dezvoltatorul nu a vandut toate apartamentele si este proprietar pe cele care i-au ramas, poate infiinta asociatie de proprietari cu sprijinul catorva proprietari legali?
Blocul are multe deficiente de remediat si astfel prin infiintarea asociatiei de proprietare transfera aceste nereguli in sarcina tuturor proprietarilor.