avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avize inchidere balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avize inchidere balcon

Puteti sa-mi spuneti de ce acte am nevoie pentru inchiderea unui balcon . Mentionez ca stau untr-un bloc nou, unde nu exista asociatie de locatari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:19, 25 Iunie 2012
Inexistenta formei de organizare la nivelul imobilului constituie un impediment in situatia dvs pentru ca art 11 din L nr 230/2007 impune
Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destnatia partii comune fara a obtine mai intai acordul din partea asociatiei de proprietari

In situatia expusa fie va revine obligatia sa asteptati executia balconului pana se infiinteaza asociatia de proprietari,fie va adresati serviciului sp[ecializat din primarie responsabil pentru emiterea de autorizatie de constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)
Spațiul comun și asociația de proprietari Ramona Ioana B Ramona Ioana B As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului. Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din ... (vezi toată discuția)
Închidere balcon maria mary maria mary Se consideră schimbarea formei arhitecturale, a fațadei închiderea balconului cu termopan într-un bloc nou? Este nevoie de autorizație pentru închiderea ... (vezi toată discuția)