Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior)
As avea urmatoarele intrebari:
1. Avand in vedere ca nu modific structura de rezistenta am nevoie de autorizatie?
2. Daca da, pentru a obtine autorizatia am nevoie si de acordul vecinilor?( in noua lege nu am vazut sa fie nimic specificat de vecini)
3. Pentru a obtine autorizatia este necesar sa isi inchida toti vecinii de pe coloana balcoanele?
In conformitate cu disp L nr 196/2018 obligatoriu aveti nevoie de acordul vecinilor,al asociatie de proprietari
Este necesar sa executati proiect tehnic sa solicitati autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Este necesar sa obtineti autorizatie de constructie deoarece dv interveniti asupra exteriorului imobilului care reprezinta parte comuna
Daca proiectul initial prevede inexistenta de balcoane,verificati responsabil daca se poate sau nu acorda aviz favorabil
Initial contactati servciul urbanism din primaria teritoriala,detaliati interesul dv si situatia inexistentei altor balcoane,iar inspectorii va vor comunica concret daca este sau nu permisa interventia cu modificarea intentionata de dv