avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ordonanta presedentiala

Pot cere prin Ordonanta presedentiala sa se pronunte intr-un conflict pe care-l am cu dezvoltatorul blocului? mai exact sa-l oblige sa-mi elibereze avizul pentru unchiderea balconului. Inchiderea balconului este imperios necesara deoarece in incinta acestuia trebuie mutata centrala termica care a fost montata gresit in bucatarie. acest lucru este constatat de un expert tehnic autorizat. Procesul de recuperare a prejudiciului cauzat de vicii ascunse urmand sa-si continue demersul

Alte discuții în legătură

Probleme apartament nou michil michil Buna ziua, Am cumparat un apartament da demisol intr-un bloc nou acum 2 luni m-am mutat.A fost cumparat prin credit Prima Casa. Apartamentul de cand m-am ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cumparat cu probleme din prima zi playpointro playpointro Buna ziua, In data de 27.03.2013 am contractat un apartament, intr-un ansamblu rezidential, acesta fiind in constructie la momentul respectiv. La data ... (vezi toată discuția)
Inundatie bloc nou silviu_iliescu silviu_iliescu Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare: din septembrie m-am mutat intr-un bloc nou. Acum o luna s-a mutat si vecinul de deasupra. Dupa doua saptamani de locuit ... (vezi toată discuția)