Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilită?ii determinate de lipsa procedurii prealabile. Respinge ac?iunea formulată de reclamantul T. în contradictoriu cu pârâti A şi N ca inadmisibilă. Cu apel în 5 zile de la pronunţare ce se va depune la Judecătoria Pronunţată prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?i
Lipsa procedurii prealabile se refera că reclamantul nu a notificat înainte de începerea procesului pârâții.
Vă mulțumesc.
Mai insist cu o întrebare,instanța poate obliga reclamantul să țină aceste persoane in casa proprietate personala ? Ei neavând nici un fel de acte
Ca și probe sa depus un CD ( audio video ) in care se arată că aceștia sunt violenti atat fizic cât și verbal. Plus că refuza categoric sa ia parte la cheltuieli (Enel,gunoi,impozit)
Vă mulțumesc anticipat pentru bunăvoința.
Este vorba de 2 persoane care crează probleme. Una dintre ele cu grad 2 handicap psihic care nici macar medic de familie nu are dar sa urmeze vreo schema de tratament( el fiind violent). Iar cealaltă persoană fiind mama celui cu handicap,profita de pe urma lui și îl instiga la violente,ii baga numai prosti in cap,pe scurt îl manipulează cum vrea dansa.
Sa formulat și să depus o acțiune în evacuare la Judecătorie
La Judecatorie,la primul termen Dna Judecător a dispus ca reclamantul să plătească un avocat curator
Ce se întâmplă dacă acesta nu plătește ?
Daca plătește mai recuperează acești bani?
Vă mulțumesc pentru amabilitate.
Ea sa dus și a dat la politie o declarație referitoare la aceasta proprietate care în urma anchetei sa constatat ca minte si induce in eroare organele de politie.
Aceștia nu au amendat o dar au sfătuit o sa meargă în instanță.
Buna seara. In urma cu 3 ani am achiziționat o proprietate,o parte din bani au fost de la mama. Actele sunt pe numele meu.
Acum vreau să vând proprietatea și mama mă amenința că mă da în judecată că vrea ea toată proprietatea,sa dus pe la politie că am inselato.Apoi a încercat prin intimidare,scandal,blesteme și sabotaj să mă facă să mă lipsesc I am propus o cotă parte dar refuza categoric,vrea tot.
Intrebare,poate sa deschidă proces și să blocheze cartea funciara ?
Multumesc pentru sprijin. Cu el nu ma pot intelege cu vorba buna,daca nu ma ia la misto,ma injura.Eu nu pot discuta cu un om care se inchide in casa sau iese pe palier si incepe sa urle ca ma omoara si ca imi arata el mie.Fapta lui este dovedita,cei de la politie au confirmarea ca el mi-a spart geamul.
Buna ziua! Am sa expun pe scurt problema mea.Am un vecin turbulent( bea,face scandal,ameninta)am apelat de mai multe ori la sprijinul politiei pentru a potoli acest individ,acesta incasand ceva amenzi...Dupa fiecare solicitare care am facut-o politiei acesta a incercat sa-mi faca ceva rau...in cele din urma a reusit sa-mi sparga un geam (mentionez ca eu stau la etajul 8 iar el la 9) ,a legat o cana cu sfoara de coada unei maturi si a lovit in geam. Am chemat iar politia si am facut plangere penala impotriva acestuia pentru distrugere. Acum ma intreb: imi voi recupera paguba,voi avea nevoie de un avocat in demersul meu??