avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecin turbulent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecin turbulent

Buna ziua! Am sa expun pe scurt problema mea.Am un vecin turbulent( bea,face scandal,ameninta)am apelat de mai multe ori la sprijinul politiei pentru a potoli acest individ,acesta incasand ceva amenzi...Dupa fiecare solicitare care am facut-o politiei acesta a incercat sa-mi faca ceva rau...in cele din urma a reusit sa-mi sparga un geam (mentionez ca eu stau la etajul 8 iar el la 9) ,a legat o cana cu sfoara de coada unei maturi si a lovit in geam. Am chemat iar politia si am facut plangere penala impotriva acestuia pentru distrugere. Acum ma intreb: imi voi recupera paguba,voi avea nevoie de un avocat in demersul meu??
Cel mai recent răspuns: TAlinax , utilizator 12:50, 21 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Eu cred ca va puteti descurca si fara avocat, cu conditia sa puteti dovedi fapta vecinului.
Este evident ca ar trebui sa va despagubeasca daca a recurs la asa ceva, insa, cu privire la raspunderea penala , se poate alege doar cu vreo amenda administrativa, daca pana acum nu a mai comis fapte de natura penala, ci doar a fost ,,turbulent,, cu vecinii.
Multumesc pentru sprijin. Cu el nu ma pot intelege cu vorba buna,daca nu ma ia la misto,ma injura.Eu nu pot discuta cu un om care se inchide in casa sau iese pe palier si incepe sa urle ca ma omoara si ca imi arata el mie.Fapta lui este dovedita,cei de la politie au confirmarea ca el mi-a spart geamul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)
Insulta si uzurpare de calitati oficiale, art. 205 si resp. 240 cpenal Blancy Blancy Buna ziua... o sa incerc sa scriu cat pot de telegrafic... Ieri eram la mama mea cu copilul si n. bagaje. A venit sotul meu dupa noi cu un coleg si masina ... (vezi toată discuția)
Minimagazine la parterul blocului Duiliu Duiliu Buna ziua, Sunt propritar intr-un bloc tip P+4 cu garaje la nivelul solului. Mi-am transformat garajul intr-un mini magazin, obtinand toate aprobarile legale, ... (vezi toată discuția)