avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... minimagazine la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

minimagazine la parterul blocului

Buna ziua,
Sunt propritar intr-un bloc tip P+4 cu garaje la nivelul solului. Mi-am transformat garajul intr-un mini magazin, obtinand toate aprobarile legale, inclusiv de la vecinii aflati in imediata apropriere. De la o vreme vecinul de deasupra garajului meu nu ma mai poate suporta. De aici un lant intreg de reclamatii inclusiv la Primaria S6 si la circa de Politie 25. Sustine ca nu poate lucra in sufragerie din cauza clientilor care ar bea bere si ar vorbi toata ziua sub geamul lui. A instalat camere de luat vederi, a chemat in mai multe randuri echipaje de Politie, dar nu poate dovedi nimic. Sunt convins ca il deranjeaza masinile care aduc marfa, dar nu am ce sa le fac. Intrebarea mea este : ce sa fac ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:06, 31 Octombrie 2009
Daca aveti toate autorizatiile, sa incercati sa-l deranjati cat mai putin...si sa-l ignorati, indiferent de cate reclamatii ar face. Cu conditia, subliniez, sa vedeti ce anume, totusi, il deranjeaza si sa incercati sa ajungeti la un comprimis cu el.
Doamna,
Dar ce nu am incercat. Nu pot scrie aici, ca nu am dovezi. Dar pur si simplu i s-a pus "pata". E membru in Comitet. Il insulta pe Presedinte, nu conteaza ca suntem atatia prezenti. Arunca cu hartiile pe jos. Ce mai. Am ajuns la disperare si atunci apelez si eu la altii, in speranta ca ei au gasit o solutie si mi-o comunica si mie.
Va rog iertati-mi greselile de dactilo si poate de exprimare. Multumesc.
:( Din pacate comportamentul abuziv si necivilizat nu se sanctioneaza decat de catre autoritati si atunci cand el devine de natura sa ultragieze pe cineva, sa calomnieze, sa provoace prejudicii materiale.... Nimeni, ca persoana fizica nu poate interveni in aceste incidente fara a fi parte din ele si de aceea probabil va trebui sa va gasiti aliati printre vecini si in conducerea asociatiei macar pentru a-l mai potoli. Zau ca pe mine, una, ma depaseste aceasta chestiune.
Sunt foarte multe aspecte neplacute pana la a deveni de nesuportat, in blocuri. O luminita de speranta ar fi politia comunitara. Incercati sa-i chemati pe ei atunci cand scandalul ia proportii, incercati sa aveti niste martori care sa doreasca sa se termine cu aceste scandaluri..... E tot ce imi vine in minte acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Conflict vecini D_a_n_a D_a_n_a Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca \"vecinul\"se imbata toata ziua,aduce diferiti ... (vezi toată discuția)
Conflict vecini D_a_n_a D_a_n_a Conflict vecini Buna ziua,locuiesc intr-o curte cu 26 de famili,una dintre ele locuieste vis-a-vis usa mea.problema mea este ca \"vecinul\"se imbata toata ... (vezi toată discuția)