avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanA2012

Activitate bogdanA2012

Multumesc
Buna ziua, am platit un plus la fondul de rulment mai mult decat era pus in lista de intretinere si stablit in Adunarea generala conform procesului verbal etc. Acum am un -210 de lei in lista de intretinere, si mi se justifica ca nu poate sa faca nimic din contablitate sau sa-i vireze in alta plata a intretinerii in urmatoarea luna, Am facut cerere prin care cer sa se introduca plata de intretinere in urmatoarea luna, si nu stornarea banilor. Ce pot sa fac, sau care este solutia?
Multumesc
Asociatie de Propietari.
Buna ziua, Cenzorul blocului unde locuiesc, eu fiind presedinte de asociatie, m-a pun in vedere ca desi noi avem statulul asociatiei, infiintat pe legea Legii nr. 230/2007 si HG nr. 1588/2007, cum ca ar trebui refacut statului pe noua lege a asociatiei 196/2018, Asa trebuie? Eu am depuns actele la instanta, dar acum instanta imi invedereaza ca pentru ce schimb statului...si nu stiu ce sa fac? Sa renunt la proces? Trebuie neaparat schimbat statutul pe noua lege?
Multumesc!
Asta am inteles, nu asta am intrebat, am intrebat daca pot platii chiar daca nu am avut un loc de munca cu contract de munca.
Daca as fi stiut, nu mai postam
Pot sã îmi plãtesc singur contributiile pentru vechime in munca pe care am pierdut-o? Pentru anii nemumciti? Din pacate dupa terminarea facultatii in 2013 nu am avut loc de munca, astfel ca, acum la 34 de ani, tot nu am un contract de munca? Am tot auzit ca se poate platii din mana pentru anii perduti in munca? Este obligatoriu sa ai CIM? Sau cum se procedeaza, Va multumesc aniticipat!
Răspuns la discuția ANPC
Adica eu practic ca si consumator nu am niciun drept, ca doar erau banii mei, si un viciu...deci practic nu beneficiez de niciun drept. Grozav....
Răspuns la discuția ANPC
Multumesc pt raspunsuri, asta este problema cei de la service nu vor sa imi dea negatie, ei considera ca produsul este bun si nu este.