avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am platit un plus la fondul de rulment mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am platit un plus la fondul de rulment mai mult decat ...

Buna ziua, am platit un plus la fondul de rulment mai mult decat era pus in lista de intretinere si stablit in Adunarea generala conform procesului verbal etc. Acum am un -210 de lei in lista de intretinere, si mi se justifica ca nu poate sa faca nimic din contablitate sau sa-i vireze in alta plata a intretinerii in urmatoarea luna, Am facut cerere prin care cer sa se introduca plata de intretinere in urmatoarea luna, si nu stornarea banilor. Ce pot sa fac, sau care este solutia?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:21, 10 Decembrie 2023
Daca aveti un avans de 210 lei, nu trebuie sa faceti nimic!
Contabilitatea aceasta are ea niste reguli pe care, probabil cei de la asociatie inca nu le stiu.
O sa apara lista de plata a lunii viitoare, sa zicem in val. de 350 lei.
Ei, vine madam contabilitatea si face calculul: 350-210 = 140 lei. deci aceasta va fi suma de achitat, aflata la capatul listei de plata.
Succes!
Multumesc
Ce ati mai patit intre timp, dom' Bogdan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce sume se referă art. 74, alin (2) din legea 196/2018 că ... acata acata La ce sume se referă art. 74, alin (2) din Legea 196/2018 că trebuie restituite? Cenzorul asociației compară soldul contului bancar la februarie 2023 cu ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere mandrax mandrax Buna ziua, In luna septembrie 2011 s-a tinut sedinta asociatatie de proprietari in care s-a votat majorarea fondului de rulment cu 30% motivul majorarii find ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment dragoscosmin84 dragoscosmin84 Pe lista de intretinere figurez cu un fond de rulment de 550 de lei D-na administrator spune ca bani acestia nu mai exista, dar ei sunt trecuti in fiecare ... (vezi toată discuția)