avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate gabic0

Activitate gabic0

Un salariat este in delegatie. La hotel primeste masa pe factura. In aceasta situatie stiu ca nu mai primeste diurna, dar tichet de masa primeste? si daca da conform carui act legislativ. Multumesc
Un sindicat trebuie sa se inregistreze in SPV?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se recupereaza dupa succesiune....am fost la anaf...s-a facut rectificativa
Unei persoane i-a fost plătită asigurarea de sănătate pe un an dat fiind ca a suferit un accident și nu avea asugurare medicala. După 10 zile a decedat. Se poate recupera contribuția ?
cum se poate schimba incadrarea certificatului medical din cod 16 in cod 03 accidente de munca?
Multumesc.Corect. Dar se va plati la chenzina II. Repet societatea plateste salariile chenzinal.
Societatea noastră plătește salariile chenzinal. Un salariat este in incapacitate de munca primele 15 zile din luna. Imi puteti spune daca i se acorda chenzina I ?
Răspuns la discuția Persoane in intretinere
multumesc
Multumesc. Acest lucru se regaseste in ordinul 581/2014. Eu voiam sa stiu daca persoanele intretinute trebuie sa ia adeverinte de la ANAF care sa ateste ca nu au venituri.
Multumesc. Ordinul 617/2007 a fost abrogat de ordinul 581/2014 unde la art. 12 alin.1 lit.e nu se mai mentioneaza "documente eliberate de organele fiscale teritoriale din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri impozabile"...Gresesc oare?