avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Unei persoane i-a fost plătită asigurarea de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Unei persoane i-a fost plătită asigurarea de sănătate pe ...

Unei persoane i-a fost plătită asigurarea de sănătate pe un an dat fiind ca a suferit un accident și nu avea asugurare medicala. După 10 zile a decedat. Se poate recupera contribuția ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:34, 6 Iulie 2023
NU.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se recupereaza dupa succesiune....am fost la anaf...s-a facut rectificativa
Probabil că i-a fost plătit pentru un an în avans, și în acest caz banii îi încasează moștenitorii legali.

Eu am fost înțeles eronat că plata era pentru ultimul an al vieții.
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli iuliara2005 iuliara2005 Buna ziua, dupa moartea fratelui matusii mele a ramas o mostenire. Fratele matusii nu a avut copii, sotia a decedat acum un an. In urma unchiului au ramas ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate Vioreld Vioreld salutare. daca luna trecuta am pe declaratia sanatate la rubrica [i]TOTAL SUME DE RECUPERAT DE LA FNUASS PT CONC. SI INDEMNIZATI[i]I 1200 lei, luna asta la ... (vezi toată discuția)
Rate platite dupa persoane decedate atilakrizsan atilakrizsan Socrul meu a anprumutat o suma de bani de la banca( Citi bank ) an doua transe. Adica 10000 ron cu asigurare de viata . Dupa 2-3 ani a m-ai anprumutat 5000 ... (vezi toată discuția)