avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate 39187

Activitate 39187

Răspuns la discuția radiere masina
of...ce tampita poate fi legislatia asta...cred ca sunt o gramada de persoane ca si in situatia mea
Singura solutie mai usoara este sa dau de omu' ala si sa imi recuperez actele si numerele...am dreptul sa le iau?asta daca nu vrea sa treaca masina pe el.
Răspuns la discuția radiere masina
nu...am da-to asa ,zicea ca vrea sa o probeze cateva zile si urma sa ne intalnim sa o inscrie pe el...dupa care am vorbit de cateva ori cu el la telefon si zicea ca vine,si ...dupa o vreme nu mai raspundea nici la telefon....nu stiu ma gandesc sa vorbesc cu agenti de la circulatie sa dea de urma lui,si daca l-ar gasii ce as putea sai fac...pot sa iau numerele si cartea de identitate....sau chiar masina ca e inca pe mine trecuta,sau sa o declar furata sau disparuta....cum sa fac?
Discuție radiere masina
Buna ziua de aproximativ 2 ani ,am vandut o masina la cineva din alt judet ,dar am uitat sa iau cartea de identitate al masinii.De un an nu mai pot sa iau legatura cu omul respectiv...urma sa treaca masina pe numele lui,deci cum trebuie sa fac sa pot radia masina...ca nu vreau sa mai platesc impozit dupa ea.precizez ca numerele si cartea de identitate nu le am...
Răspuns la discuția Cumparare teren extravilan
deci eu is cumparatorul,pe cine sa imputernicesc?pe cineva care se va deplasa in localitatea respectiva.cum se face imputernicirea?vreau sa fie cat de simplu sa nu dureze timp mult.
contractul vanzare-cumparare se face la notar?
daca as putea sa ma deplasez acolo...nu am la dispozitie numai vateva ore....cat dureaza semnarea contractului?trebuie sa ma duc cu propietarul la notar?ce acte trebuie facute?
astept un raspuns mai detaliat....multumesc
Răspuns la discuția somatie de executare silita
ce inseamna executare silita,daca nu am nici un bun ,casa,masina....etc.ce poate sa faca?
Buna ziua!
vreau sa cumpar 2 terenuri de la cineva...dar nu ma pot deplasa in localitatea respectiva,cum se poate proceda?