avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren extravilan

Buna ziua!
vreau sa cumpar 2 terenuri de la cineva...dar nu ma pot deplasa in localitatea respectiva,cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: 39187 , utilizator 11:03, 27 Aprilie 2012
Imputerniciti pe cineva sa va reprezinte prin procura.
deci eu is cumparatorul,pe cine sa imputernicesc?pe cineva care se va deplasa in localitatea respectiva.cum se face imputernicirea?vreau sa fie cat de simplu sa nu dureze timp mult.
contractul vanzare-cumparare se face la notar?
daca as putea sa ma deplasez acolo...nu am la dispozitie numai vateva ore....cat dureaza semnarea contractului?trebuie sa ma duc cu propietarul la notar?ce acte trebuie facute?
astept un raspuns mai detaliat....multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala teren viliezwarez viliezwarez Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in urmatoare problema: In urma cu cateva luni a aparut un avocat din partea unei companii daneze acasa la mine cu o procura ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare caddya89 caddya89 Va rog sa imi dati cateva sugestii in legatura cu urmatoarele: Este vorba despre un imobil construit de bunicul meu in Ardeal in 1920. Copii bunicului au ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)