Buna ziua,am primit o somatie de executare silita in urma neachitarii integrale a unui credit luat cu buletinul de la o societate de credit.Nu stiu cum s-au ajuns la sumele acestea ,de fapt cei de acol practica o camatarie pe fata,dobanzi ascune etc;Ce ma sfatuti sa fac in somatie se specifica sa depun banii a doua zi ceeace este practic imposibil eu nu am am mai avut servici pana in ulmul timp,mai precis din 2009,iar acum incepand cu februarie anul acesta am gasit ceva in strainatate temporar.Deci nefiind in tara ce ma sfatuiti sa fac pentru a putea opri executarea silita? Cu stima Aurelia S
Singura varianta legala este sa achitati creditul restant. Nu este nimic ilegal ca la acesta s-au adaugat dobanzi, penalitati, atata timp cat in contractul de credit au fost mentionate. Verificati sa fie calculate corect.
Daca nu aveti nimic in patrimoniu, daca nu realizati venituri nu au ce sa execute silit. Dar totusi ati spus ca lucrati temporar in strainatate ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme card
acatia
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi pentru rezolvarea unei probleme.
In anul 2011 ma trezesc la locul de munca cu 2 tipi care vroiau sa-mi ... (vezi toată discuția)