avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate unique636

Activitate unique636

Răspuns la discuția Caut copil dat spre adoptie
Ati putea apela si la emisiunea Accesc Direct de la Antena 1 care de cateva saptamani dedica o parte din emisiune cazurilor asemanatoare!
Răspuns la discuția Reclamatie asociatie proprietari
Nu este legal...tocmai din acest motiv am expus situatia mea aici.Mie mi-au pus penalizari peste penalizari!!!!
O sa urmez demersurile de mai sus pt a afla calculele in detalii.
Răspuns la discuția Reclamatie asociatie proprietari
Multumesc pt raspunsuri.
As vrea sa ma lamuriti daca exista vreo lege care anuleaza toate penalizarile in cazul platii integrale a intretinerii, si daca da, cum si cand se aplica?
Răspuns la discuția Reclamatie asociatie proprietari
Este vb de dobanda peste dobanda!
Răspuns la discuția Reclamatie asociatie proprietari
In aceste 7 luni, eu am mai achitat din restanta dar administratorul a oprit doar cheltielile de intretinere si a aplicat penalizari la penalizari!!! Mie nu mi se pare a fi in ordine si din aceasta cauza apelez la sfaturile unor specialisti.
Suma totala de plata a intretinerii la ora actuala este de 1000 lei + penalizari de 700 lei rezultand totalul de 1700!!!
Răspuns la discuția Reclamatie asociatie proprietari
Vi se pare normal ca la o intarziere de 7 luni sa mi se aplice o penalizare de 700 lei???!!!
Mie practic mi s-a aplicat si penalizari la penalizari!
Unde as putea sa ma adresez ca sa reclam o asociatie de proprietari pt penalizari abuzive la intarziere plata intretinere?
Răspuns la discuția Evacuare din apartament cu chirie
Pai si acum daca ne evacueaza o sa-si recupereze banii pt intretinere??? Asa cum eu trebuie sa-i inteleg pe ei ar trebui ca si ei sa ne inteleaga pe noi...mai ales ca stiu foarte bine situatia din tara asta si ca avem 3 ani de cand locuim aici fara sa le creem probleme sau incidente de orice fel!
Răspuns la discuția Evacuare din apartament cu chirie
Da...doar ca urmatorea chirie pt luna in curs trebuie achitata azi iar ei nu vor sa primeasca banii.
Buna ziua

Locuiesc de 3 ani cu chirie intr-un apartament de 2 camere impreuna cu sotul si copilul de 4 ani.In primul an am facut cu proprietarii un contract de inchiriere intre noi fara a-l inregistra la circa financiara pt ca dansii nu au vrut sa plateasca impozite!In acel an am facut si mutatie pe C.I. pe adresa respectiva.In urmatorii 2 ani am stat fara forme legale (tot la solicitarea proprietarilor) platind chiria la negru!
Avand in vedere situatia economica precara, eu fiind somera iar singurul care lucreaza este sotul, nu am mai avut posibilitatea de a achita intretinerea o perioada de timp, acumulandu-se o restanta de 2000 lei cu penalizari peste penalizari!!!Acum catea zile, au venit proprietarii si ne-au somat sa eliberam casa pana la data de 15 ianuarie pt ca nu am platit intretinerea!!!
Exista vreo cale legala prin care as putea sa demonstrez ca am locuit in acest imobil timp de 3 ani desi nu am forme legale?
Se poate ca ei sa ne someze ca in termen de 7 zile sa eliberam casa in plina iarna si cu un copil minor?
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pt ca nu am unde sa merg cu copilul.

Multumesc anticipat.