avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut copil dat spre adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut copil dat spre adoptie

Buna seara! In 1981 am dat spre adoptie in Franta copilul pe care incerc sa-l gasesc. Desi nu sunt foarte sigur, adresa era Val de Marne, rue Kleber, nu-mi amintesc numarul, iar familia se numea Leroy, iar pe tatal adoptiv Charles Serge. Copilul se numeste Andre si este nascut pe 08.09.1979, la Ploiesti. A fost adoptat din Leaganul de copii de la Strejnic.
Noi cu ce am putea sa va ajutam ?
Incercati ca dati anunt in ziare in Franta, cautati pe facebook, angajati detectiv..
Daca ar sti ca e adoptat si ar vrea sa va cunoasca, v-ar cauta el.
nu am bani pt a angaja un detectiv, pe fb sunt multi cu acest nume, dar niciunul care sa se apropie macar de datele de identificare, cat despre anunturi date la ziare, nu stiu cum pot proceda
Care-i motivul pentru care il cautati acum, dupa atatia ani?
vreau sa stiu daca este bine, am mai avut cateva incercari, dar toate s-au soldat cu escuri si mi-e din ce in ce mai greu sa traiesc cu asta...nu mai sunt tanar, am o familie, un alt copil, dar, odata cu varsta ....ma gandesc in fiecare zi...
Eu spun ca puteti sta linistit, in general cei care adopta sunt familii bune, civilizate, educate deci nu aveti de ce va face griji. Cand l-ati dat spre adoptie banuiesc ca ati primit cateva informatii despre familia respectiva. Daca va dori sa va cunoasca o sa gaseasca el o modalitate, unii nu doresc acest lucru si in acest caz, poate-i mai bine sa lasati lucrurile asa cum sunt sa nu-i creati discomfort.

Alte discuții în legătură

Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
Caut copil dat spre adoptie! valisandu valisandu Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea. In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)