avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Caut copil dat spre adoptie!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Caut copil dat spre adoptie!

Buna seara tuturor! Incep prin a va face un scurt rezumat despre situatia mea.
In urma cu peste 20 ani, am dat spre adoptie pe fiul meu unei familii din Franta legal prin acte. Nu am purtat legaturi cu familia adoptiva niciodata, insa acum mi-as dori sa intru in contact cu baiatul. Cum credeti ca as putea / pe ce cai sa il gasesc?

Va multumesc anticipat.
Pe cale oficiala nu veti primi informatii.
Porniti de la adresa pe care o avea familia adoptatoare la data adoptiei.
Poate o firma de detectivi v-ar putea ajuta.
Daca copilul stie ca e adoptat si ar vrea sa stie de parintii naturali, v-ar cauta el,;nu stiu daca e bine sa il bulversati dvs.
Daca vreti doar sa stiti unde este oricum i se va cere consimtamintul, iar daca acesta nu stie ca a fost adoptat va dati seama ce impact va avea vestea asupra lui? Eventual, daca stati bine cu banii, sa angajati un detectiv particular dupa cum va scrie si gi-jane2,care sa va confirme daca e bine sau nu, dar sa apareti asa la usa omului e cam nasol. Cititi Legea 273/2004 republicata, cu privire la adoptii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate copil minor (8 ani) otiliaot1 otiliaot1 Buna ziua, v-as ruga sa ma indrumati cum pot proceda pentru a stabili paternitatea fata de fiul meu in varsta de 8 ani,Mentionez ca tatal biologic a intrerupt ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor iulia_trad_04 iulia_trad_04 Buna ziua, Acum doi ani am divortat, iar baietelul mi-a fost incredintat mie. Tatal biologic nu isi viziteaza fiul si nici nu ii plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Adoptie - cautarea parintilor biologici daniel_ene daniel_ene Buna ziua tuturor, M-am nascut in 1987 in bucuresti, abandonat la nastere, am fost dat la orfelinat. In 1988 am fost adoptat in Franta. in 2005 am ... (vezi toată discuția)