avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie - Cautarea parintilor biologici
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie - Cautarea parintilor biologici

Buna ziua tuturor,

M-am nascut in 1987 in bucuresti, abandonat la nastere, am fost dat la orfelinat.
In 1988 am fost adoptat in Franta.

in 2005 am invatat limba romana, in 2006 am regasit-o pe mama mea,
mi-a zis ca tatal meu era un student sirian dar nu vrea sa-mi dea mai multe informatii despre el ( incluziv numele lui ).

Situatia fiind aceasi din 2006, as vrea sa incerc altfel, poate cu un detectiv, n-am fost recunoscut de catre tatal meu la nastere asa ca n-am decat prenumele lui..

Dupa voi, oare un detectiv ar poate aceda la datele tatalui meu ? ( Mai ales la numele si la adresa lui actuala ? )

Multumesc pentru atentia voastra si pentru raspunsurile

Cu bine,

Daniel
Cel mai recent răspuns: daniel_ene , utilizator 01:03, 4 Februarie 2015
Ati încercat și prin alte rude sa aflați mai multe, cea care v-a născut, nu are surori sau părinți?
Nu înțeleg de ce femeia care v-a născut nu vrea sa va dea mai multe informații, poate nici ea nu știe.
Ai oarece șanse dacă persoana mai e în România, dacă s-a întors în Seria sau o fi plecat cine știe prin ce tara, nici n-are sens sa te mai gândești.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Da, are una singura sora care s-a mutat si maritat in Grecia, am vorbit cu ea numai o data la telefon in 2006, sunt mai mult in contact cu fiica ei, verisoara mea, care n-are informatii despre subiectul asta. > La verisoara mea o sa-i cer adresa mail matusii mele sa o intreb daca are informatii despre tatal meu.

Mama l-a cunoscut pe tatal meu, cand am intalnat-o pe mama in 2006, mi-a vorbit despre el ( pentru prima si ultima data ), a studiat la facultate de medicina. Tocmai ma gandesc sa merg la facultate de medicina sa ma adresez la arhivele..

Chiar daca nu exista nici un document aratand ca mama mea si tatal meu au avut o legatura si ca sunt fiul lor, oare o cautare de informatii despre tatal meu ar fi prolifica prin datele mamei mele ?

Inca o data mersi pentru implicarea dumneavoastra

Daniel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara alinadd alinadd Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns obiectiv cu privire la urmatoarea situatie: Sunt nascuta in anul 1987, am 24 de ani. ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi fratele abandonat de mama mea aproximativ in anul 1991? alinamorosanu1986 alinamorosanu1986 Ma numesc Morosanu Alina, de putin timp am aflat ca am un frate nascut in 1988, cu numele de Morosanu Cristian a mai fost nascut si cu un grad de handicap, ... (vezi toată discuția)
Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are copii? DanyD DanyD Pot obtine informatii de la evidenta populatiei daca o femeie a nascut? Ce demersuri trebuie sa fac? Pot obtine aceste informatii daca am CNP-ul femeii care a ... (vezi toată discuția)