avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate beyond

Activitate beyond

Buna ziua,

Am cumparat o masina din Germania si pentru a o declara, mi s-a spus ca actul de vanzare-cumparare trebuie tradus in romana.
As putea sa il traduc printr-o cunostinta si sa merg doar pentru legalizare la un notar ?
Are valoare actul ?

Multumesc anticipat !
Buna ziua,

In momentul de fata, tatal meu a infiintat o firma de transport unde este administrator.
Eu doresc sa imi deschid o casa de expeditii si nu stiu cam care ar fi procedura pentru ca as dori sa fac acest lucru prin intermediul firmei pe care el deja a deschis-o.
Pot, printr-o imputernicire, sa iau licenta pentru ramura respectiva de transport, in cadrul firmei deja existente ?

Multumesc,
Răspuns la discuția Mutare proiect
In concluzie cum as putea proceda ? Solicit o informare oficiala, in baza careia sa fac plangerea respectiva ? Momentan am fost informat verbal si as dori sa stiu cum procedez.
Nu doresc nici schimbarea functiei nici a salariului.
Răspuns la discuția Mutare proiect
Sa inteleg ca schimbare functiei si a salariului nu se pot face fara acordul meu, doar mutarea de pe proiect ?
Discuție Mutare proiect
Buna ziua,

Activez in momentul de fata la un call center in functia de sef tura.
Mi s-a spus ca fie imi dau demisia fie voi fi inapoiat in functia de operator, pe alt proiect si implicit micsorarea salariului.

Mie personal mi se pare extrem de abuziv.Este legal acest proces ?
Daca nu, unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte ?

Multumesc