avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Traducere Legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Traducere Legalizata

Buna ziua,

Am cumparat o masina din Germania si pentru a o declara, mi s-a spus ca actul de vanzare-cumparare trebuie tradus in romana.
As putea sa il traduc printr-o cunostinta si sa merg doar pentru legalizare la un notar ?
Are valoare actul ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:19, 17 August 2012
Nu, traducerea trebuie facuta de un traducator autorizat: notarul ii autentifica semnatura si legalizeaza actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare - cumparare privat Andreiutzu90 Andreiutzu90 Buna ziua, Am cumparat zilele trecute un autoturism din Germania si am facut un contract autentic de vanzare-cumparare intre mine si fost proprietar german. ... (vezi toată discuția)
Buna seara . am o rugaminte . cetatean roman vinde un apartament ... Freistadt Freistadt Buna seara . Am o rugaminte . Cetatean roman vinde un apartament din Bucuresti la un cetatean austriac . Contractul de vanzare cumparare efectuat la notar ... (vezi toată discuția)
Întrebare: diferenþa dintre autentificarea ºi legalizarea semnãturii traducãtorului directiajulia directiajulia Buna ziua, As dori sa va intreb care este diferenta intre autentificarea unei traduceri si legalizarea prin semnatura? Am facut o traducere dintr-o limba ... (vezi toată discuția)