Buna ziua, am un teren de 64 mp, cu o constructie tot de 64 mp, ridicata in 1997, fara autorizatie de construire, pt teren am cadastru si intabulare,dar pt constructie nu, cum pot face intabularea constructiei? Multumesc
Cum pot intabula o constructie care acum 21 de ani a fost construita, avand autorizatie de construire provizorie, pe un teren inchiriat,acum terenul este proprietatea noastra, la intabulare a fost inscris doar terenul, pentru constructie a fost data respingere pe motiv autorizatie provizorie,ce solutie pot avea? Multumesc
Buna ziua,am importat din china10 buc, 5 masinute care seamana cu bmw si 5 cu Range Rover,nu au nici-o sigla,doar aspectul e asemanator,le-au blocat in vama,imi cer licenta. de unde se obtine sau cum sa fac??
Nu este accident cu victime,eu eram oprit pe loc,la o intersectie,aveam cedeaza trecerea,cand m-am trezit cu un taxi in botul masinii mele,imediat a venit Politia si a mai aparut un sofer care a declarat impreuna cu taximetristul ,ca eu am lovit taxiul si l-am impins in alta masina de pe banda 2,politistul mi-a luat permisul pe 60 zile si amenda,eu am doar bara fata zgariata,se vede clar ca nu am lovit eu , de aceea caut un expert autorizat care sa vada masina si sa spuna ce crede.