avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaGabriela

Activitate AdrianaGabriela

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca soacra mea doreste sa vanda un teren dar titlu de proprietate este pe numele sotului ei, care are parkinson si nu este in deplinatatea faculltatilor mintale, cum se procedeaza in acest caz? Va multumesc anticipat.
Discuție Referitor CASS
Va rog sa-mi spuneti de ce este normal ca cei fara venituri sa plateasca CAS-ul, daca nu au venituri, nu se incadreaza nicaieri, nu au beneficiat de asistenta medicala, traiesc din mila altora de pe o zi pe alta...Din pacate, inca mai exista si acesti oameni! In acest caz, cum se procedeaza? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat!
Este normal sa plateasca CASS-ul cei fara venituri??? Cei care nu au profesat de 8 ani si nu se incadreaza la acele articole, ce trebuie sa faca? Eu am inteles ca trebuie completat formularul 604 si chiar daca nu au venituri, tot platesc. Nu mi se pare normal din moment ce nu au venituri. Cum se procedeaza in acest caz? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția ref mostenire
testatorul are ca diagnostic dementa! un contract de comodat sau o declaratie la notar din partea celui care mosteneste si prin care renunta, nu se poate?
Răspuns la discuția Pensie anticipata partiala
Va multumesc din suflet! acum sunt lamurita!
Discuție ref mostenire
Buna ziua!
Daca o doamna in varsta de 95 de ani a lasat mostenire prin testament nepoatei sale in varsta de 75 de ani, un apt. Nepoata, vrea sa cedeze drepturile succesorale altei persoane, intru cat nu poate sa o mai intretina pe femeia de 95 de ani.
Aceasta din urma se afla internata intr-un azil.
Cum se poate face legal transferul acestor drepturi lasate prin testament?
Va multumesc
Răspuns la discuția Pensie anticipata partiala
Va multumesc! luna este noiembrie! ce pot face in acest caz? am fost functionar public si am demisionat din functie! la 60 de ani ma pot pensiona?
Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti daca ma pot pensiona anticipat avand o vechime in munca de 23 de ani, fiind nascuta in noiembrie 1963.
Va multumesc