avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor CASS

Va rog sa-mi spuneti de ce este normal ca cei fara venituri sa plateasca CAS-ul, daca nu au venituri, nu se incadreaza nicaieri, nu au beneficiat de asistenta medicala, traiesc din mila altora de pe o zi pe alta...Din pacate, inca mai exista si acesti oameni! In acest caz, cum se procedeaza? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 20 Ianuarie 2016
1. Se pare ca se va renunta la aceasta prevedere.

2. Cititi pe:

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platire asigurare de sanatate Srb Srb Imi poate spune cineva daca s-a adoptat legea cum ca si cei care au venit 0 pe luna sunt obligati sa plateasca CAS din ce am inteles ? (vezi toată discuția)
Referitor la pfata cass AdrianaGabriela AdrianaGabriela Este normal sa plateasca CASS-ul cei fara venituri??? Cei care nu au profesat de 8 ani si nu se incadreaza la acele articole, ce trebuie sa faca? Eu am inteles ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ daca nu imi permit un avocat mai exista avocat din oficiu? ma pot prezenta singur in instanta? multumesc! (vezi toată discuția)