avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Referitor la pfata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Referitor la pfata CASS

Este normal sa plateasca CASS-ul cei fara venituri??? Cei care nu au profesat de 8 ani si nu se incadreaza la acele articole, ce trebuie sa faca? Eu am inteles ca trebuie completat formularul 604 si chiar daca nu au venituri, tot platesc. Nu mi se pare normal din moment ce nu au venituri. Cum se procedeaza in acest caz? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Referitor cass AdrianaGabriela AdrianaGabriela Va rog sa-mi spuneti de ce este normal ca cei fara venituri sa plateasca CAS-ul, daca nu au venituri, nu se incadreaza nicaieri, nu au beneficiat de asistenta ... (vezi toată discuția)
Cass persoane fara venituri rcorinat rcorinat Noul cod fiscal a intrat in vigoare la 1 ian 2016, si sunt supuse platii CASS si persoanele fara venituri, care nu se incadreaza in categoriile exceptate. Pe 4 ... (vezi toată discuția)
Plata cass , persoana fara venit zulu zulu Buna ziua Am o intrebare si doresc ca o persoana competenta in acest domeniu daca doreste sa imi raspunda . Un prieten in momentul de fata a terminat ... (vezi toată discuția)