avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor Vanzare teren

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca soacra mea doreste sa vanda un teren dar titlu de proprietate este pe numele sotului ei, care are parkinson si nu este in deplinatatea faculltatilor mintale, cum se procedeaza in acest caz? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 17:39, 22 Februarie 2016
În acest caz, soacra dvs. trebuie sa promoveze o acţiune de punere sub interdicţie. Ulterior persoana ce va fi desemnata tuture va putea sa faca acte de dispoziţie in numele socrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana care nu e in deplinatatea facultatilor mintale ina_enache ina_enache Buna ziua Am tot scris pe acest forum despre problema familiei mele si pe parcurs s-au adaugat informatii noi. Socrul meu se pare ca nu este in ... (vezi toată discuția)
Succesiune danaistratescu danaistratescu Socrul a decedat. Soacra traieste dar are handicap - dementa si este mobilizata la pat. Singurul fiu al lor este sotul meu. Sotul vrea sa dezbata succesiune ... (vezi toată discuția)
Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)