avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian21mac

Activitate ciprian21mac

Discuție bun comun
Buna ziua,
as dori sa stiu daca din punct de vedre legal am vreo sansa pt a impiedica scoaterea din tara a autoturismului personal daca in actele masinii este trecut doar numele unui membru al familiei.Momentan s-a incheiat procesul de divort urmand partajul,dar autoturismul este un bun comun.
multumesc!
Discuție procedura
Buna ziua,
pentru a putea obtine un loc de munca am depus cv la o institutie dupa care am sustinut asa zisa proba,dar se pare ca am ramas jumatate din concurenti care ar fi urmatorul pas pe care il va face angajatorul?
Acum urmeaza interviul de fapt dupa proba?
multumesc anticipat!
buna ziua,
care ar fi suma care trebuie platita de catre o pers fizica autorizata la contributiile catre bugetul de stat,raportate la salariul minim pe economie?

Răspuns la discuția asigurare
multumesc,care este valoarea pentru un apartament cu doua camere,ve rog?
Discuție asigurare
Buna ziua,
asigurarea obligatorie a locuintei mai este in vigoare?
Discuție PFA
Buna ziua,
1.cam care ar fi suma care trebuie platita de catre o pers fizica autorizata la contributiile catre bugetul de stat,raportate la salariul minim pe economie?
2.in cazul acesta se poate considera vechime in munca daca platesc contributiile?
3.in cadrul unei institutii postul de persoana fizica autorizata se poate transforma de catre angajator intr-unul cu c.i.m?
multumesc!
Răspuns la discuția Autorizatie libera practica
cel mai sigur intrebati la OAMR, sau intrati pe farmacistul raspunde si acolo postati intrebare la rubrica povestea ta.Succes!
Discuție persoana fizica
Buna ziua,
care este diferenta intre o pers fizica autorizata si o pers angajata normal intr-o institutie?
care ar fi incovenientele daca as accepta acest post va rog?
multumesc!
scuze era intrebarea mai veche la care eu nu am primit raspuns,s-au dat banii pentru serviciile prestate sau nu? astept raspuns de cand am participat in comisia de alegeri.
multumesc!

Buna ziua,
daca am participat ca membru in comisia pentru alegerile desfasurate ieri,cand ne putem primi banii va rog? este o suma fixa pentru toti membrii?
multumesc!