pe 5 aprilie 2013 am facut cununia civila. peste 2 luni sotul meu a fost arestat. vreau sa divortez de el. daca el nu este de accord cu divortul ce optiuni am si cat dureaza procedura de divort? si aveti idee care ar fi onorariul unui avocat pentru proces?. mentionez si ca nu avem nici un bun comun
va multumesc anticipat
am citi ca noul cod penal intra in vigoare din feb 2014. dar nu gasesc precis ce ma intereseaza direct.
se vorbeste despre redozari sau despre o amnistie.
fratele meu e arestat cu o pedeapsa de 4 ani pentru trafic de heroina. este la prima fapta condamnat pentru trafic ocazional.
in cazul unei redozari as beneficia de ea? si daca da.. cat i s-ar scade din pedeapsa?
sotul meu a primit o condamnare dupa un an si jumatate de proces timp in care a fost judecat in stare de libertate. in solutia de pe internet scrie 4 ani puscarie si 3 ani interzicerea unor drepturi. in mandatul de arestare cu care s-au prezentat cei de la sectie pentru a-l ridica scrie 3 ani puscarie.am intrebat in stanga am intrebat in dreapta si parerile sunt impartite. avocatul platit care l-a reprezentat in instanta ne-a garantat ca o sa il scape de puscarie, dar acum dupa ce a fost dat ultimul verdict nu mai raspunde la telefon. pana la urma cat timp are de stat in puscarie? 3 sau 4 ani? unde ma pot interesa sa aflu exact pedeapsa?
buna numele meu este costi.acum 2 luni si jumatate a fost pronuntat divortul intre mine si sotia mea.am primit acasa hotararea de divort.eu m-am mutat de curand in alt oras si am fost sa imi schimb buletinul.dar in registrul lor apar casatorit.va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac ?cat dureaza pana se actualizeaza baza lor de date si apar ca om divortat? trebuie sa merg si sa mai fac eu ceva pentru a fi totul in regula?
eu imediat dupa divort am plecat si avocatul ce s-a ocupat de divort nu este disponibil deci nu stiu ce sa fac
va multumesc anticipat
costi
buna ziua. vreau sa va adresez o intrebare. am deschis o firma , lunar platesc un contabil care se ocupa de acte, firma mea e in colaborare cu o alta firma.vreau sa imi inchei colaborarea ..si nu stiu ce sa fac.de la sefa mica am fost trimisa la sef, de la sef la sotia sefului care ar trebuisa stie mai multe, de la sotia sefului la contabil. iar contabilul m-a trimis din nou la sefa..X-( nu am nici un fel de cunostinte in domeniu.....m-am interesat la alte persoane specializate in domeniu ..intr-un final am aflat ca trebuie sa trimit un act contabilului...iar acesta sa il trimita mai departe la fortele de munca pentru a-mi incheia activitatea si ca angajat (eu sunt administratorul firmei si figurez si ca unic angajat) , dar acest act ar trebui sa-mi fie data de sef... iar sefii nu stiu despre ce e vorba,,,ei ma trimit la contabil..contabilul la ei...o adevarata harababura #-o ma poate ajuta cineva in aceasta privinta? acest act trebuie depus pana pe data de 15..iar nimeni nu stie ce si cum e de facut
va multumesc anticipat pentru ajutor si imicer scuze daca subiectul meu nu este incadrat corespunzator
buna seara.am si eu o intrebare la dumneavoastra.sunt casatorit de 24 de ani cu o femeie.acum 8 ani ea a plecat la munca in strainatate si mi-a lasat in grija cei 2 copii pe care ii avem impreuna.in primii ani se intorcea o data pe an pentru cel mult o luna dupa care pleca..dar de 3 ani de zile ea nu s-a mai intors.eu vreau sa divortez de ea, dar nu am cum sa dau de ea sa o anunt.imi puteti spune va rog ce pot face pentru a intenta divortul?unde trebuie sa merg?trebuie sa o denunt pentru parasire de domiciliu?si la ce costuri de judecata sa ma astept.si cat timp ar dura sa se pronunte divortul? va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra