avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare

sotul meu a primit o condamnare dupa un an si jumatate de proces timp in care a fost judecat in stare de libertate. in solutia de pe internet scrie 4 ani puscarie si 3 ani interzicerea unor drepturi. in mandatul de arestare cu care s-au prezentat cei de la sectie pentru a-l ridica scrie 3 ani puscarie.am intrebat in stanga am intrebat in dreapta si parerile sunt impartite. avocatul platit care l-a reprezentat in instanta ne-a garantat ca o sa il scape de puscarie, dar acum dupa ce a fost dat ultimul verdict nu mai raspunde la telefon. pana la urma cat timp are de stat in puscarie? 3 sau 4 ani? unde ma pot interesa sa aflu exact pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:41, 10 Iulie 2013
Mergeti la arhiva instantei care a pronuntat hotararea si luati o copie a dispozitivului. Este posibil sa se fi strecurat o greseala materiala.
Cat scrie in hotararea judecatoreasca penala de condamnare atata are de executat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Penal ifigenia2005 ifigenia2005 Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare, din domeniul penal. . O persoana condamnata nedefinitiv la 4 ani si 3 luni, aflandu-se in arest la ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva- in cat timp se emite mandatul de arestare? dumutaadrianred dumutaadrianred In cazul unei sentinte definitive, cu executare, in cat timp se emite mandatul de arestare sau de a duce persoana in arestul politiei? (vezi toată discuția)