avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna numele meu este costi.acum 2 luni si jumatate a fost pronuntat divortul intre mine si sotia mea.am primit acasa hotararea de divort.eu m-am mutat de curand in alt oras si am fost sa imi schimb buletinul.dar in registrul lor apar casatorit.va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac ?cat dureaza pana se actualizeaza baza lor de date si apar ca om divortat? trebuie sa merg si sa mai fac eu ceva pentru a fi totul in regula?
eu imediat dupa divort am plecat si avocatul ce s-a ocupat de divort nu este disponibil deci nu stiu ce sa fac
va multumesc anticipat
costi
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:18, 11 Octombrie 2012
A trecut termenul de atac( daca e cazul), ati legalizat hotararea ? Instanta trebuia sa trimita un exemplar al hotararii precum si certificatul de casatorie catre starea civila.
Cei de la evidenta ce v-au zis ? nu vor sa va faca buletin ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula o hotarare de divort? andrus_74 andrus_74 Astazi am avut al doilea termen in proces de divort cu minori. La primul termen judecatoarea ne-a intrebat daca suntem de acord cu divortul, ambii am zis ca da ... (vezi toată discuția)
Divort Marcel marcelino 12 Marcel marcelino 12 Cum pot optine hotărârea de divort an original ce trebuie sa fac cine ma poate ajuta eu sunt plecat din tara (vezi toată discuția)