avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fortele de munca- acte pentru demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fortele de munca- acte pentru demisie

buna ziua. vreau sa va adresez o intrebare. am deschis o firma , lunar platesc un contabil care se ocupa de acte, firma mea e in colaborare cu o alta firma.vreau sa imi inchei colaborarea ..si nu stiu ce sa fac.de la sefa mica am fost trimisa la sef, de la sef la sotia sefului care ar trebuisa stie mai multe, de la sotia sefului la contabil. iar contabilul m-a trimis din nou la sefa..X-( nu am nici un fel de cunostinte in domeniu.....m-am interesat la alte persoane specializate in domeniu ..intr-un final am aflat ca trebuie sa trimit un act contabilului...iar acesta sa il trimita mai departe la fortele de munca pentru a-mi incheia activitatea si ca angajat (eu sunt administratorul firmei si figurez si ca unic angajat) , dar acest act ar trebui sa-mi fie data de sef... iar sefii nu stiu despre ce e vorba,,,ei ma trimit la contabil..contabilul la ei...o adevarata harababura #-o ma poate ajuta cineva in aceasta privinta? acest act trebuie depus pana pe data de 15..iar nimeni nu stie ce si cum e de facut
va multumesc anticipat pentru ajutor si imicer scuze daca subiectul meu nu este incadrat corespunzator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 14 Mai 2012
Faceti o cerere in scris catre angajator prin care solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor incepand cu data de 15.05.2012 , potrivit art.55 lit.b c.mun.... in baza cererii dvs, se va emite decizia de incetare a c.i.m. daca angajatorul este de acord cu cererea dvs .. in acest caz, incetarea c.i.m. se opereaza si se transmite in registru la data incetarii c.i.m., potrivit HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi zsuzsannao zsuzsannao Buna ziua! In 5 oct 2011 m-am angajat la o firma cu sediul in CJ,actele le-am semnat la Medias,se lucreaza in Cugir,in conditii jalnice.Mi-am gasit alt job in ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii- urgent! Alin Ionescu Alin Ionescu Buna ziua, as dori sa imi spuneti care este regula salariilor compensatorii. Ca sa fiu mai clar in ceea ce doresc sa stiu, o sa dau cateva aspecte ale ... (vezi toată discuția)
Mutare pe un post inferior kszabo1979 kszabo1979 Buna ziua As fi recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva in poblema urmatoare: Sunt angajata la o firma de 10 ani in functie de sef birou export / ... (vezi toată discuția)